Velea a luat-o razna din cauza Antoniei. Se bate şi se ceartă cu toată lumea!

Alex Velea şi Smiley şi-au lansat, marţi seară, o colecţie de haine, care se numşete Maidana by Fratziware şi a fost realizată alături de Dana Budeanu.

De la eveniment nu au lipsit apropiaţii celor doi cântăreţi, dintre persoanele invitate Antonia fiind cea mai căutată de către camerele de filmat, din cauza relaţiei pe care o are cu Velea.

Deranjată de insistenţele jurnaliştilor, artista a părăsit evenimentul, moment în care Alex Velea s-a schimabt la faţă, el fiind vizibil afectat de plecarea persoanei iubite. După eveniment, pe drumul spre casă, cântăreţul a fost urmărit de paparazii de la WOWbiz, iar în momentul în care a ajuns în faţa blocului în care locuieşte, Alex Velea l-a invitat pe un paparazzo la el acasă.

„Ce faci, ma filmezi? Hai sus, vii in casa la mine?“, au fost intrebarile pe care i le-a pus Velea celui de la WOWbiz, care filma întreaga scenă.

„Da, vin. Dacă tu mă inviţi la tine în casă, eu vin“, a fost răspunsul dat de paparazzo.

Însă, odată ajunşi în lift, Alex Velea a devenit violent, l-a luat pe paparazzo de păr şi a vrut să-i ia din mână camera de filmat. „Stai, nu mă lua de păr. Ce faci, vrei să rupi camera?“, se aude pe filmarea prezentată de paparazzo în direct la Kanal D. Mai mult, Velea nu a vrut să coboare din lift, ci a vrut să aibă o dispută în lift cu acel paparazzo.

„Mai stai un pic în lift. Nu vrei să mai stai cu mine?“, i-a spus artistul celui de la WOWbiz.
„Ba da, mai stăm. Dar aşa, în lift, doi băieţi? E de gay“, a fost răspunsul pe care l-a primit Velea şi care l-a enervat şi mai tare pe artist.

Odată coborâţi din lift, Velea l-a lovit cu piciorul pe paparazzo, însă a negat vehemenet că ar fi făcut aşa ceva. „Eu dau în tine? Doamne... Cum să dau cu piciorul? Îmi faci manevre din astea?“, a fost reacţia cântăreţului, neştiind că în tot acest timp el este filmat.



Fiind invitată în platoul emisiunii WOWbiz, Iulia Albu nu s-a putut abţine şi l-a pus la zid pe Alex Velea.

„Alex este un băieţel speriat, peste care a dat succesul mai repede decât s-ar fi gândit şi nu face faţă. Eu cred că este într-o situaţie dramatică. Nu este un băiat rău, mă faceţi să râd! Este un băiat cu scoală puţină“, a spus Iulia.

Se ştie însă că relaţiile dintre Alex Velea şi Iulia Albu nu sunt tocmai cordiale, cei doi fiind la cuţite încă de anul trecut, când Iulia Albu a afirmat că Velea nu ştie să se îmbrace. Atunci, cântăreţul i-a vorbit foarte urât Iuliei Albu, iar între cei doi a izbucnit un adevărat război.

În toamna anului trecut, Alex Velea a mai avut un conflict cu o echipă de la Kanal D.
El a jignit o jurnalistă care îi punea întrebări despre Antonia. „Te-ai stricat rău de tot“, i-a spus atunci Velea jurnalistei.

21 Februarie 2014
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Mihaela pe 25 Feb 2014, 19:48
    Nul

    Mai "Maricica" ce scoala putina? Alex are facultate , daca te intereseaza... A gatat liceul cu media 9, 58 sau mai mult (nu mai stiu sigur) . INTERESEAZATE inainte sa vorbesti ! Si nu , nu e varza , doar ca s-a saturat de jurnalisti , mai ales de la cei de la wowbiz care exagereaza in tot ce fac ;) ! Si nu poti sa zici ca ALEX VELEA e un " nimic ", scuza-ma dar e cineva care a ajuns unde a ajuns pe cont propriu . Poate tu esti un "nimic" , chiar daca nu pot sa zis sigur deoarece nu te cunosc , si nu imi permit :) ! Dar dupa ce ai comentat asa se pare :)))

    0
    0

  • MARICICA pe 21 Feb 2014, 16:07
    ALEX VELEA

    vai saracul....chiar ca are putina scoala,se si vede din ceea ce graieste...e chiar un nimic,la modul cel mai serios!!!! a terminat Dragusanu cu fitele ...si a intrat el in vizor? ALEX VELEA .....ESTI VARZA!!!!! PROST EDUCAT,INFANTIL SI ......PACAT CA STAI PE LANGA BAIETI INTELIGENTI GEN SMILEY!!!

    0
    1

  • Sorin Dorin pe 21 Feb 2014, 14:52
    Pierdere de timp

    Cred ca pierdem timpul cu toti ........un nimeni.........cel mai bine nu il bagam in seama,se va spanzura,va garantez.

    2
    0

  • Iulia pe 21 Feb 2014, 10:36
    Bine

    Bine ia facut acelui paparazo. in ce o priveste pe Iulia Albu ia ramas sa se laude cu facultatea pe care cica a facut-o desi mie nu mi se pare ca ar fi asa sau daca a facut-o nu a inteles absolut nimic din ea pentru ca modul in care se imbraca lasa mult, foarte mult de dorit.

    6
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod