Faimoase și frumoase: Kylie și Dannii Minogue, două surori superbe pe covorul roșu

Trecute de pragul celor 40 de ani, cântărețele australiene continuă să arate tinere. Ele au impresionat și la gala premiilor BRIT, de la Londra.

Surorile Minogue au făcut senzație la gala premiilor BRIT. Deși Kylie are 45 de ani, iar sora ei mai mică Dannii, are 42, ele arătau la fel de tinere și pline de vitalitate ca întotdeauna. E drept, cele două cântărețe au recunoscut că au apelat la Botox de-a lungul timpului, notează cotidianul britanic Daily Mail.

Pozând lângă sora ei mai mică, Kylie a atras toate blitzurile cu rochia ei creată de William Wilde, decorată cu o mare fundă negru cu alb. Dannii a ales o rochie semnată de J’Aton Couture care îi lăsa un umăr gol și pe care a strâns-o la mijloc cu o curea subțire neagră, scoțând astfel în evidență talia subțire.



Spre deosebire de sora sa, care optat pentru un machiaj neutru, Dannii a apelat la un un ruj roșu-aprins.



Kylie, care a prezentat împreună cu Pharell Williams premiul pentru cel mai bun cântăreț internațional, și Dannii au atras toate privirile la evenimentul desfășurat miercuri seară la Londra, scrie ziarul britanic.

Kylie Minogue va lansa un nou album de studio, intitulat "Kiss Me Once", pe 17 martie. Noul material discografic include 11 cântece şi reprezintă primul album de studio înregistrat de Kylie Minogue după discul "Aphrodite" din 2010. Artista australiană a lansat în 2012 şi o compilaţie, "The Abbey Road Sessions", care a cuprins 16 piese celebre şi reorchestrate. Pentru noul material, vedeta a colaborat cu producătorii muzicali Pharrell Williams, Greg Kurstin, MNEK şi Ariel Rechtshaid.



Cântăreaţa australiană face parte din juriul emisiunii-concurs "The Voice", difuzată de BBC One, alături de Tom Jones, Will.i.am şi Ricky Wilson - solistul trupei Kaiser Chiefs. Anul trecut, Kylie Minogue a anunţat că a semnat un contract cu Roc Nation, compania de management artistic deţinută de Jay Z.

Recent, ea a declarat că încă îl iubeşte pe fostul său partener de viaţă, modelul spaniol Andres Velencoso, de care s-a despărţit anul trecut, în luna octombrie, după o relaţie care a durat cinci ani. "A fost o despărţire amiabilă, dar îl iubesc în continuare pe Andres - el este cel mai drăguţ bărbat, cel mai grozav bărbat", a declarat Kylie Minogue pentru publicaţia Daily Star. De asemenea, cântăreaţa a precizat că a fost foarte tristă după despărţirea de Andres, dar a fost foarte ocupată şi astfel a reuşit să treacă peste acea perioadă şi să meargă mai departe.



Kylie a acceptat recent să fie antrenor pentru ediţia britanică a emisiunii de televiziune "The Voice" şi pentru că Andres a fost una dintre persoanele care au convins-o să facă parte din concursul de talente, Minogue simte ca acesta este în continuare "cu ea", în ciuda despărţirii lor.

Cei doi au declarat că s-au despărţit din cauza programului de lucru încărcat, ce nu le permitea să petreacă mult timp împreună. În 2012, ea spunea despre Velencoso: "El este alesul. Sună alarma, patru ani. Cred că m-am decis", sugerând o posibilă căsătorie.

Kylie Minogue a mai avut relaţii cu Jason Donovan, Lenny Kravitz, regretatul Michael Hutchence, dar şi cu actorul Olivier Martinez, de care s-a despărţit în 2007.



Vedeta şi-a început cariera ca actriţă cu un rol în serialul australian "Neighbours". După succesul primelor două single-uri, "Locomotion" - care a staţionat pe primul loc în topul australian timp de şapte săptămâni - şi "I Should Be So Lucky" - care a impus-o în topurile din lumea întreaga - Kylie a ales să se concentreze exclusiv asupra muzicii. Hituri precum "Where the Wild Roses Grow", în duet cu Nick Cave, "Spinning Around", "Kids", în duet cu Robbie Williams, "On a Night Like This", "Can't Get You Out of My Head", "In Your Eyes", "Love At First Sight", "Come Into My World", "Slow" şi "I Believe in You" i-au adus lui Kylie vânzări de peste 60 de milioane de albume în întreaga lume, numeroase premii, precum şi o poziţie de top în rândul celor mai apreciate artiste de pe scena muzicii pop, notează Mediafax.

Artista a inclus şi România în cadrul celui mai recent turneu al său, KYLIEX2008, ea concertând la Bucureşti în 2008.



Dannii Minogue a devenit cunoscută încă de la vârsta de 11 ani, graţie emisiunii de televiziune australiene "Young Talent Time". Ea a jucat apoi în serialul "Home and Away" şi în lungmetrajul "Secrets". Dannii Minogue s-a lansat apoi în muzică, albumul ei de debut apărând în 1991.

În februarie 2007, Danni Minogue a făcut parte din juriul emisiunii concurs "Australia's Got Talent", însă popularitatea ei a crescut uimitor după ce a devenit membru al juriului emisiunii de televiziune "The X Factor" din Marea Britanie, care înregistrează cote de audienţe extrem de ridicate.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
21 Februarie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod