Vedete România: Top 6 scandaluri în familie

Fie că este vorba de o moştenire, fie că diferenţa de mentalitate îşi face simţită prezenţa, în fiecare familie există un scandal pornit din aceste două direcţii. În astfel de situaţii au fost şi încă mai sunt câteva persoane publice de la noi care aleg, însă, să-şi spele lucrurile în public. Fac turul televiziunilor, îşi aruncă săgeţi, se jignesc, se ameninţă, crezând probabil că astfel se va putea rezolva situaţia cumva sau, pur şi simplu, pentru singurul motiv că le pace să se facă auziţi. Despre ele am decis să vorbim astăzi, exemplificând de ce unele persoane publice, fraţi, mame şi fiice, nu-şi mai vorbesc de ani buni.
1 din 7

1. Oana Zăvoranu şi mama ei se războiesc pentru 60 de milioane de euro

Scandalul pe moştenire dintre Oana Zăvoranu şi mama ei ţine primele pagini ale tabloidelor de câţiva ani buni. Oana îşi acuză mama că i-a furat moştenirea lăsată de tatăl ei, în timp ce Mărioara Zăvoranu declară că nu are nicio vină şi că nu a vrut decât să administreze averea pe care a lăsat-o soţul ei, de teamă că fiica sa ar putea-o arunca pe drumuri. De la scandalul propriu-zis s-a mers extrem de departe, cele două ajungând să se blesteme, să se înjure, să se comporte ca şi cum ar fi cei mai mari duşmani.
1 Aprilie 2011
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • stefana pe 3 Apr 2011, 00:17
    nasol

    mie una mi se pare ca poza este TRUCATA!!!! deci nu am alt comm...in leg cu poza...cat depre Oana...imi place foarte mult de ea...iar pt mama ei...eu cred ca nu am ajuns sa se inteleaga pana acuma pt ca nu a stiut sa o asculte...zic asta din propria experientza...:*:*:*

    0
    0

  • AA pe 2 Apr 2011, 18:48
    AAA

    PACAT ......NU MAI AVETI CE ARTICOLE SA PUBLICATI......IMI PARE RAU PENTRU VOI......

    1
    0

  • mela pe 1 Apr 2011, 16:07
    nu i inteleg pe oana si pepe

    au avut de toate in relatia lor dar le lipseau un copil sa i faca fericitii pe amndoi le doresc sa treaca cu bine amindoi sa nu se mai jigneasca unul pe celalant pentru ca mai tirziu regreta

    0
    5

  • elia pe 1 Apr 2011, 13:51
    Despre unii, despre alţii ...

    Ne-am cam săturat să auzim şi să vedem cum unii "îşi spală rufele" în public. Fiecare familie are probleme, mai mari sau mai mici, nu este cazul să ni le afişăm. Să încercăm fiecare să ne educăm - asta ne lipseşte, lipsa educaţiei - şi ne va fi mult mai bine. Garantat!

    8
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod