Uma Thurman recunoaşte că e obsedată de machiaj: "Am 8.000 de rujuri!"

Aspectul total schimbat al actriţei a iscat numeroase speculaţii în presa internaţională


Deşi se numără printre cele mai frumoase femei din lume, actriţa a dezvăluit că nu poate scăpa de sentimentul de nesiguranţă pe care l-a căpătat pe când avea doar zece ani, spunând că se simte teribil când zâmbeşte larg. "Mă simţeam aiurea. Când aveam zece ani, cineva mi-a zis că am un zâmbet urât, aşa că mi-am petrecut toţi anii tinereţii simţindu-mă stânjenită şi evitând să zâmbesc toată gura", a explicat ea.

În ciuda reţinerilor sale despre aspectul fizic, Uma Thurman continuă să exercite o forţă de atracţie irezistibilă asupra bărbaţilor celebri.

Actriţa a început o relaţie cu fostul ei iubit Andre Balasz, un magnat din industria hotelieră de care s-a despărţit în urmă cu aproape un deceniu.

Cei doi s-au cunoscut la scurt timp după divorţul ei de actorul Ethan Hawke. Uma Thurman şi Andre Balasz s-au despărţit însă în 2006, după o relaţie care a durat doi ani. Relaţia marcată de numeroase despărţiri şi împăcări pe care vedeta americană a avut-o cu logodnicul ei Arpad Busson s-a încheiat în cele din urmă printr-o despărţire definitivă în 2014, iar Uma Thurman a decis, la începutul acestui an, să acorde o nouă şansă fostului ei iubit Andre Balasz, afirmă publicaţia Mail on Sunday, citată de Mediafax.

Andre Balasz a avut anterior relaţii cu alte câteva femei celebre, precum prezentatoarea de televiziune Chelsea Handler şi cântăreaţa australiană Kylie Minogue.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
11 Martie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod