Ultimele zile din viața lui Robin Williams: Cum l-au învins demonii cu care lupta

Chipul bonom al mareu Robin Williams le va însenina în continuare viața milioanelor de oameni care l-au admirat


Robin Williams s-a căsătorit cu Susan Schneider, grafic designer, pe 23 octombrie 2011, la Meadowood Resort din Napa Valley. Actorul a lăsat în urma sa trei copii: Zachary, cu prima lui soţie, Valerie Velardi, şi Zelda şi Cody, cu cea de-a doua soţie, Marsha Garces.

Apăsat de problemele cu banii, actorul a fost foarte afectat de anularea serialului "The Crazy Ones", în mai, susţine persoana citată de radaronline.com: "Robin a alunecat într-o depresie puternică.

S-a simţit ruşinat şi umilit pentru că show-ul lui devenise o ratare. I-a fost foarte greu să accepte. Ajunsese la peste 60 de ani şi fusese nevoit să accepte, pentru bani, un rol în televiziune. Nu este chiar situaţia în care credea că urma să se afle la această vârstă."

Robin Williams va fi înmormântat în San Francisco, într-o ceremonie privată, la care vor participa doar membrii familiei sale. Îl vom regăsi în filmele sale, tot aşa de frumos, de nebun, de emoţionant.
Şi ne va fi şi mai dor de el.


Foto: Hepta, AFP/Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
17 August 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod