Transformarea care a șocat Hollywood-ul: Renee Zellweger neagă că și-ar fi făcut operație estetică

Actriţa a venit la evenimentul de luni însoţită de iubitul ei, cu care are o relaţie de doi ani

Fruntea este fină - te-ai aştepta la mai multe riduri de expresie când zâmbeşte, ceea ce indică o posibilă mică doză de Botox între pleoapă şi ochiAlex Karidis
Anul trecut, Zellweger a spus, într-un interviu pentru publciația The Express, că se menține în formă cu ajutorul gimnasticii. "Când citești știri din care afli că te înfometezi sau că ești anorexică e incorect și dezamăgitor.
Nu este foarte plăcut să citești că ai mers prea departe sau alte lucruri de genul ăsta"
, a spus vedeta.

O vedetă discretă, cu puține apariții mondene, Renee Zellweger nu se dezminte nici în această perioadă. Deși a avut filmări în Los Angeles pentru documentarul "Long Shot: The Kevin Laue Story", ea n-a intrat în atenția presei până la apariția publică de luni.

Renee și iubitul ei, muzicianul Doyle Bramhall II, se cunosc din perioada studenției. În anii '90 au urmat aceeași universitate, în Texas, iar peste ani s-au îndrăgostit, scrie Daily Mail.
Chitaristul are o fiică, India, cu fosta soție, Susannah Melvoin.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
23 Octombrie 2014
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • kiki pe 23 Oct 2014, 09:30
    secrete

    Intr-adevar e de nerecunoscut,dar e f posibil sa spuna adevarul."De vina" sunt cateva kg in minus,si nu prin infometare ci prin sport,relaxare,probabil yoga,plus parul,nuanta si lungimea.Arata ca o femeie fericita,nu ca un manechin purtator de haine si bijuterii...

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod