Starea de sănătate a lui Gabriel Cotabiță. Cum se recuperează artistul?

La mijlocul lunii mai, Gabriel Cotabiță a fost transferat de la Spitalul Floreasca la Spitalul Elias, pentru recuperare, după ce și-a revenit miraculos din comă.
Recent, apropiații artistului au afirmat că acesta se simte din ce în ce mai bine. Wilmark, fost coleg cu Gabriel Cotabiță la Kanal D, a declarat la Antena 1 că artistul abia așteaptă să revină pe scenă. „I-am trimis un mesaj: 'Gabi, vezi că eşti invitat din nou la Vama Veche, între 3-9 august. Să nu îţi faci alt program'. Şi mi-a confirmat prezenţa. Ştiu că mai are un concert în Germania, deci are o agendă destul de încărcată“, a spus Wilmark.

Potrivit celor de la Cancan, și unele surse de la Spitalul Elias afirmă că artistul are un tonus foarte bun, se simte pe zi ce trece mai bine şi, mai mult decât atât, este extrem de comunicativ, vorbind tot timpul pe durata şedintelor de recuperare pe care le face.

Și regizorul George Ciubotaru, prieten bun cu Gabriel Cotabiță, le-a spus celor de la Click că artistul se simte bine și mănâncă normal, dar procesul de recuperare este unul de lungă durată.
„Face fizioterapie, acupunctură... Este ca un om care a avut un accident de maşină puternic. De vorbit, vorbeşte, e coerent, însă are şi momente de lipsă de luciditate. Dar la cât de multe medicamente ia, nici nu are cum să fie mereu coerent. Din fericire, organismul lui a răspuns bine. Nu vrea să vadă pe nimeni decât pe cei din familie“, a spus acesta.

Din câte se pare, pe lângă şedinţele de kinetoterapie, fizioterapie şi logopedie, Gabriel Cotabiță face şi scurte exerciţii de mers şi orientare în spaţiu, cu ajutorul unei cârje prevăzute cu senzori, care corelează greutatea cu gradul de apăsare.
26 Iunie 2015
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Elena pe 26 Iun 2015, 03:40
    coma???

    De fapt cat de coma a fost coma cantaretului? Revenire miraculoasa ??? Marketing si media, poate...

    2
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod