Smiley se înarmează cu un nou videoclip… CRIMINAL

Pentru că îi place să se reinventeze în permanentă, Smiley ne lasă iarăşi fără cuvinte cu noul său videoclip… CRIMINAL.
"<<Criminal>>  e mai mult decât un clip, e un film de scurt metraj: o poveste de dragoste cu multe răsturnări de situaţie, care te ţine cu  respiraţia tăiată în faţa ecranului aşteptând să vezi ce se va întâmpla până la urmă. Sunt convins că o sa vă placă", declară Smiley.

Realizat de echipa HaHaHa Video Production în colaborare cu Iulian Moga, videoclipul ne face martorii unei poveşti de dragoste imprevizibile, punându-ne pe jar şi lăsându-ne în acelaşi timp fără cuvinte, ba chiar reuşind pe alocuri să ne şi amuze.
Filmările au durat mai bine de două zile şi s-au desfăşurat atât în Bucureşti cât şi în Dobrogea, locaţii care au fost surprinse într-o lumină cu totul nouă, ducându-ne cu gândul la un blockbuster Hollywoodian.

Produsă în studiourile HaHaHa Production şi lansată împreună cu Cat Music, Criminal este o colaborare cu  unul dintre cei mai talentaţi rapperi turci - Kaan - şi vine cu o abordare fresh în materie de sound, continuând direcţia începută odată cu Dead man walking, single ce a fost licenţiat în ţări ca – Germania, Rusia, Turcia, Grecia, Cipru sau Ucraina.
  
 
 

Piesa Criminal urmează să fie inclusă pe noul album la care Smiley lucrează în prezent şi care va fi lansat în toamna acestui an.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod