Intalnirea aniversara Cognac Club Rémy Martin

Rémy Martin, Howard Johnson Grand Plaza Hotel Bucuresti si Brands International au organizat, pe 27 iunie, intalnirea aniversara Cognac Club Rémy Martin, primul Cognac Club din Romania special creat pentru pasionatii de cognac.
In luna iunie, Cognac Club Rémy Martin a sarbatorit doi ani de la infiintare, iar invitatii prezenti la eveniment au redescoperit toate sortimentele brandurilor Rémy Martin şi METAXA prezentate in cadrul intalnirilor din ultimul an. 
Degustarea a fost acompaniata de trabucurile cubaneze Rafael Gonzales Panetelas Extra, aduse în Romania in exclusivitate de Brands International si create pentru oricare moment al zilei, avand o aroma florala, cu accente vegetale dulci si elegante.
 
Cognacul a putut fi servit si la -18C din Rémy iceBOXX, un dispozitiv revolutionar, special conceput pentru a mentine temperatura cognacului la -18˚C.
Singurul loc din Bucuresti in care pasionatii de cognac pot trai o experienta inedita simtind cu adevarat intensitatea aromelor Rémy Martin servit din Rémy iceBOXX este Centro Bar din Howard Johnson Grand Plaza Hotel. Ca de fiecare data, Executive Chef Henrik Sebok C.M.C. a fost alaturi de iubitorii de coniac, pregatind un meniu special. Cei prezenti la intalnirea Cognac Club Rémy Martin au avut posibilitatea sa descopere moduri de degustare si asocieri potrivite de meniu.
 
Surpriza serii a fost oferita de catre concertul live al saxofonistului Robert Stevens, sustinator al asociatiei „Noi Orizonturi – Familia", care i-a fermecat pe invitatii Cognac Club Rémy Martin cu o serie de interpretari proprii ale unor cantece celebre.
Participantii la Cognac Club Rémy Martin s-au delectat si cu variatele sortimente de cafea din gama Nespresso. Din diversitatea oferita, fiecare a putut opta pentru aroma preferata în functie de marimea cestii sau de intensitatea cafelei, ceea ce a facut alegerea mult mai usoara si mai placuta. 
De asemenea, invitatii au putut sa admire colectia S.T. Dupont care include accesorii seducatoare de voiaj si articole pentru fumatori.
 
In ultima joi a fiecarei luni, exceptand lunile ianuarie, iulie, august si septembrie, Cognac Club Rémy Martin organizeaza intalniri prin care ofera tuturor participantilor posibilitatea de a se alatura lumii exclusiviste a Cognac Club Rémy Martin.
Urmatoarea intalnire Cognac Club Rémy Martin va avea loc in luna octombrie, la Howard Johnson Grand Plaza Hotel, unde va asteptam cu noutati si multe surprize. Pentru mai multe detalii accesati www.cognacclub.ro/produse.  O parte din taxa de membru Cognac Club Rémy Martin este donata catre asociatia „Noi Orizonturi – Familia". Aceasta este o asociatie nonprofit din România, al carei scop este imbunatatirea calitatii vietii membrilor comunitatii. 

Cognac Club Rémy Martin este locul potrivit pentru toti cei care isi doresc o experienta inedita in lumea cognacului, sa savureze un meniu preparat in ton cu cognacul oferit spre degustare, sa descopere un trabuc care sa evidentieze aroma acestei bauturi si, nu in ultimul rand, o modalitate de socializare extrem de placuta.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod