Antrenoarea fiicei Madonnei vine în România! Va concura la Miss Models International!

Finala competiției Miss Models International, organizată în premieră la Sibiu, pe 12 iulie, o va aduce în România pe cea care i-a predate lui Lourdes, fiica Madonnei, lecții de gimnastică ritmică.
Silviya Taseva, reprezentanta Bulgariei, își va reprezenta țara natală în competiția de la Sibiu, sperând să primească voturile membrilor juriului. Pe lângă atuurile fizice incontestabile, tânăra se poate lăuda cu o activitate sportive impresionantă. 

Silviya a fost campioană la gimnastică ritmică, a reprezentat echipa națională încă de când avea 12 ani și a obținut medalii de aur si de bronz la campionatele mondiale și europene.
 
 

Odată ajunsă în Statele Unite ale Americii, a început să predea cursuri pentru echipa de juniori a SUA, precum și lecții private pentru copiii marilor vedete de la Hollywood. 
Printre aceștia, și Lourdes, fiica celebrei Madonna, despre care bulgăroaica spune că are o inteligență sclipitoare și că a prins rapid toate sfaturile pe care i le-a acordat în materie de gimnastică ritmică. 
 
 

În plus, Silviya este acrobată și expertă în dans tip lyrical jazz. Ea va concura la Sibiu, alături de alte 19 de finaliste în cursa pentru marele titlu de Miss Models International. 
 
 

Evenimentul, organizat până acum doar la New York, va promova astfel România, și Sibiul în mod special, ca destinație turistică și culturală la nivel internațional în Statele Unite ale Americii și în toate țărilor ale căror reprezentante intră în competiție.

Timp de 7 zile, din momentul sosirii la aeroport și până la finalul evenimentului, modelele vor fi însoțite de camerele de filmat, înregistrările urmând să fie incluse într-un documentar ce va putea fi urmărit ulterior de telespectatori din întreaga lume.

Mai mult, fotografiile realizate în fața și în interiorul celor mai reprezentative locații cu potențial turistic din Sibiu și din împrejurimi vor compune Miss Models Calendar, o publicație care va fi promovată în țările de origine ale participantelor.

Miss Models International este o acțiune cofinanțată de Consiliul Local Sibiu prin Primăria și Casa de Cultură a Municipiului Sibiu.


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod