Silvia Sohterus, primadona pe muzica rock

Ce filme va plac?


Nu stiu. Nu neaparat Oscaruri, imi plac, in general, filmele cu buget redus. Pentru ca alea sunt scripturi foarte bune, sunt jucate impecabil. Imi plac Glenn Close, Meryl Streep...

Dar muzica...



Orice. O iubesc de mor pe Romica Puceanu, nu-mi place Gabi Lunca, pentru ca nu-mi place vocea.

La teatru mergeti?


Da, cand am timp, merg cu mare bucurie. Ultima piesa a fost "No One" de la Metropolis, invitata de Adrian Stefan, unde mi-a placut foarte mult Razvan Fodor. Nu m-am asteptat, toti ceilalti au jucat bine si ma asteptam sa fie asa, dar baiatul acesta a jucat cu o naturalete, extraordinar, am cazut in admiratia lui...

Am cazut si in admiratia lui George Ivascu. Bine, mie imi place si de el, si de sotia lui, Alice Barb. Dar ce a reusit sa faca din teatrul acela, extraordinar. Chiar si teatrele de proiect, daca sunt bine manageriate, merg foarte bine.

Cum arata o zi din viata dumneavoastra, cand nu veniti la teatru?


Ma trezesc la 06.30 sa ies cu cateii afara, dupa aceea vin acasa si, daca nu am nicio treaba, dupa ce ii hranesc, ma culc la loc, daca am treburi gospodaresti, le fac. Daca am ceva de studiu, studiez, daca nu, recunosc, nu studiez. Nu o sa spun niciodata ca studiez nu stiu cate ore pe zi, dar cand am de treaba, am de treaba.

Dupa aceea, mai pe la calculator, mai cu muzica, mai cu cartile. Nu uit de prieteni si, neaparat, seara merg cu cainii in parc, iarna - o ora si jumatate, doua, vara - cat incape. Ne jucam, ei sunt iubiteii mei, nu sunt copiii mei... nu merg pana acolo. Dar sunt prietenii mei, sunt paznicii mei, pot sa ies la orice ora afara si nu am nicio problema.

Unde va petreceti concediul?


In general, urc pe muntii patriei (rade) sau merg la parintii mei, la tara.

Placido Domingo, Jose Carreras sau Luciano Pavarotti?


Giuseppe Giacomini... Se putea fara vreunul dintre ei? Daca se putea, nu apareau. Nu poti sa alegi... Nu-mi place unul mai mult decat celalalt. Correlli... care, dupa mine, a fost cel mai bun tehnician si frumos, frumos... ca un star de cinema. Giacomini, insusi nepotul lui Caruso, a spus ca este vocea secolului XX. Un fel de Herea, zici ca-i bariton, nu tenor. Dar emotiile il omoara. A avut momente de chixuri vestite.

7 Noiembrie 2008
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Vio si Adrian pe 9 Nov 2008, 13:08
    Un mare caracter

    Silvia suntem mandri ca te-am cunoscut si ca suntem prietenii tai. Frumoasa,talentata,modesta si mai ales un mare caracter.Te iubim si te respectam.Si nu suntem singurii. Mult , mult, succes in viata si pe scena!

    0
    0

  • ramonelu pe 8 Nov 2008, 17:09
    Finally

    In sfarsit vad si eu un articol despre artistii de la opereta...daca ai curiozitatea sa dai un search pe google, nu gasesti decat ffff putine articole, cu atat mai putin poze din spectacole. Asa k...felicitari pentru articol! Silvia este o artista desavarsita si o urmaresc de fiecare data cu multa, multa placere.Intr-adevar in "Vaduva vesela"...s-a muncit enorm si asta s-a vazut.Bafta in continuare!

    0
    0

  • colonelu' pe 8 Nov 2008, 10:04
    Silvia o PRIETENA

    Sunt mandru ca printre prietenii mei din parc se numara un om minunat,oactrita desavarsita cum este Silvia (nume predestinat pentru o cantareata de opereta). Ii doresc tot binele din lume si o cariera stralucita pe care le merita din plin.

    0
    0

  • Adela Vladisalv pe 8 Nov 2008, 07:07
    Sivia Sohterus un OM printre oameni

    Asa este Sivia, o primadona printre artisti si un OM printre oameni. Talentul, seriozitatea, efortul pe care-l depune in permanenta in rolurile atribuite, naturaletea si simplitatea din viata de fiecare zi, arta de a pune in practica imbinarea minte, trup si suflet, fac din Silvia un om complet si complex. Acest har o va tine pe Sivia aproape de inimile noastre, fie artisti, fie oameni simpli.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod