Sharon Stone

Sharon Stone, declaraţie şocantă despre hemoragia cerebrală din 2001: „Am simţit că am murit“

Sharon Stone nud
Sharon Stone şi-a revenit repede după anevrismul cerebral care i-a periclitat viaţa


Anul trecut, actriţa, mamă a trei băieţi, Roan, în vârstă de 16 ani, Laird (11 ani) şi Quinn (10 ani), a pozat nud pentru numărul din luna septembrie al ediţiei americane a revistei Harper's Bazaar, ea vorbind în paginile acestei publicaţii şi despre momentele dramatice prin care a trecut, în 2001, după ce a fost diagnosticată cu anevrism cerebral.

Actriţa a povestit că începuse să se simtă rău cu trei zile înainte să meargă la spital, în 2001, şi, după ce a suferit un accident vascular cerebral, şi-a pierdut cunoştinţa. "Când mi-am revenit, doctorul stătea aplecat deasupra mea.

L-am întrebat: 'Voi muri?'. Şi el mi-a spus: 'Ai o hemoragie în creier'. Am spus: 'Ar trebui să o sun pe mama' şi el mi-a răspuns: 'Ai dreptate. Ai putea să îţi pierzi curând abilitatea de a vorbi'", şi-a amintit vedeta.

Ea a mai spus că a avut nevoie de doi ani pentru a se reface. "Am simţit că întregul meu ADN s-a schimbat", a mai spus actriţa, precizând că inteligenţa sa emoţională a devenit mai bine conturată. "Am ales să muncesc din greu pentru a deschide alte părţi din mintea mea. Acum sunt mai puternică. Şi pot să fiu extrem de directă. Acest lucru sperie oamenii, dar cred că asta nu este problema mea", a spus actriţa.

Sharon Stone a vorbit în interviu şi despre pictorialele nud pe care le-a realizat de-a lungul timpului.
Primele fotografii în care a apărut nud au fost realizate în 1990, pentru revista Playboy, când actriţa încerca să îşi consolideze cariera.

Potrivit actriţei, înainte să realizeze pictorialul pentru Playboy, toată lumea îi spunea că nu este suficient de atractivă pentru a primi roluri importante. Imediat după apariţia în Playboy, Sharon a fost căutată de regizorul Paul Verhoeven, care a distribuit-o în celebrul film "Instinct primar/ Basic Instinct", din 1992, iar actriţa a devenit celebră pe plan internaţional.

Totodată, Sharon Stone a mai spus că este conştientă de faptul că perfecţiunea este o iluzie la orice vârstă, precizând că îi este mult mai uşor să pozeze nud în prezent, decât atunci când a realizat seria de fotografii pentru Playboy, relatează Mediafax.

Ea a mai spus că îşi dă seama şi de faptul că fundul său nu arată aşa cum ar trebui, însă a precizat că nu încearcă să aibă cel mai grozav aspect din lume. "La un anumit moment începi să te întrebi: 'Ce este cu adevărat sexy?' Nu este vorba numai despre cât de fermi îţi sunt sânii.
Este vorba despre a fi conştientă de propria persoană şi de a te distra şi de a te simţi bine cu tine însăţi"
, a mai spus vedeta.

Sharon Stone este actriţă şi producătoare de film. Ea s-a remarcat în filmul "Total Recall" (1990), în care a jucat alături de Arnold Schwarzenegger, şi a devenit celebră pe plan internaţional după rolul din "Instinct primar", în 1992. Sharon Stone a primit un premiu Emmy pentru cea mai bună actriţă într-un serial de televiziune-dramă, în 2004, datorită rolului său de invitat special în serialul "The Practice", dar şi un Glob de Aur, în 1995, pentru rolul din "Casino", care i-a adus şi o nominalizare la Oscar.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
18 Septembrie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod