Sfaturile lui Donald Trump pentru fetele frumoase: "Găsiţi-vă bărbaţi cu bani!"

Milionarul american a spus în show-ul său că un tip care nu are avion nu e de Miss Universe

În ultima ediţie a emisiunii sale, "Celebrity Apprentice" ("Ucenicul"), multimilionarul american a fost din nou în centrul atenţiei prin atitudinea sa dură. Omul de afaceri a ţinut să le mai dea un sfat de viaţă tinerilor concurenţi din emisiunea sa. De data aceasta, el şi-a exprimat părerea despre viaţa sentimentală şi a fost destul de explicit: banii contează, nu dragostea - este convingerea lui.

Magnatul a întrebat-o pe Dayana Mendoza, Miss Univers, şi una dintre vedetele prezente la emisiune, dacă are mulţi iubiţi.

Atunci când ea i-a răspuns că are doar unul, Trump a vrut să ştie cât de bogat e iubitul fetei.

Aflând că bărbatul nu e deloc bogat, milionarul s-a grăbit să-şi spună părerea despre relaţia celor doi: "N-are nicio şansă cu tine", i-a spus el lui Miss Univers, citat de site-ul mediaite.com. Mendoza a încercat să îi explice că iubitul ei este "bogat la suflet", dar Trump a insistat: "Nu are nicio şansă cu tine, ţi-o garantez. Are avion? Nu. E terminat!"

 

În vârstă de 65 de ani, Donald Trump este unul dintre cei mai bogaţi oameni de afaceri din Statele Unite, cu o avere estimată între 900 de milioane de dolari şi două miliarde de dolari.

Trump a susţinut mereu că averea sa ajunge la trei miliarde de dolari, dar în ultimul audit oficial, realizat de Deutsche Bank, averea lui netă a fost stabilită la 788 milioane de dolari.

Stilul său de viaţă opulent şi atitudinea dură pe care le etalează şi în show-ul de televiziune "Ucenicul" l-au readus în prim-plan, după o carieră lungă în afaceri, unde a ridicat un imperiu, dar a cunoscut şi gustul amar al falimentului. În 2010 şi în 2011 Donald Trump a făcut mai multe declaraţii contradictorii privind înscrierea sa în cursa pentru funcţia de preşedinte al Statelor Unite din partea Partidului Republican.

Vezi cine este Dayana Mendoza pe site-ul realitatea.net!

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • estera pe 13 Apr 2012, 14:32
    ****

    Si daca nu ai bani si te umilesc toti pentru ca esti sarac inclusiv sora ta care s-a maritat cu unul mai bogat si face avere iar cand vine in casa ta te ia la misto ca nu ti-ai mai cumparat nici macar o fata de masa ! Cu asta cum ramane ? Oamenii te umilesc oricum mai ales cand te vad fara bani poti sa fii tu plin de dragoste.

    0
    0

  • Gretchen pe 23 Feb 2012, 06:15
    penibil

    o,da, misto scala de valori are nenea. macar de si-ar tine opiniile pentru el. asadar, fetelor, luati-va un barbat cu bani si care nu va iubeste, e de bine sa deveniti proprietatea cuiva! daca asa zice magarul no. 1, asa tre' sa fie!

    8
    0

  • onutta21 pe 22 Feb 2012, 14:37
    ***

    se pare ca nu sunt singura care gandeste asa !!!!:)

    2
    6

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod