Sezonul împăcărilor: vedetele din România încearcă să revină la marile iubiri

Luna iubirii a devenit, în acest an, pentru persoanele din showbiz-ul românesc, şi luna împăcărilor. Ştefan Stan s-a împăcat cu Andreea Mantea, Liviu Vârciu cu Adelina Pestriţu, Silviu Prigoană o caută noaptea pe Adriana Bahmuţeanu, iar Andreea Marin vorbeşte despre o posibilă împăcare cu Ştefan Bănică.

Începutul de an a fost unul de foc pentru tabloide, deoarece foarte multe celebrităţi au anunţat că se despart sau că au relaţii noi. Cel mai neaşteptat cuplu al anului 2013 este, de departe, cel format dintre Ştefan Stan şi Andreea Mantea. Cei doi formează un cuplu din încă din vara anului 2012, însă relaţia lor a devenit publică în luna ianuarie a acestui an.

După ce au apărut în toată presa de scandal şi s-a vorbit despre ei o lună întreagă, Ştefan Stan a anunţat în direct la televizor că a decis să se despartă de Andreea Mantea, tocmai din cauza mediatizării excesive a relaţiei lor. Acest lucru se întâmpla în urmă cu aproximativ două săptămâni, dar între timp cei doi au decis să reia legătura şi să formeze din nou un cuplu. Mai mult de atât, au apărut zvonuri cum că Ştefan Stan ar vrea să o ia de nevastă pe Andreea Mantea. „Ştefan Stan mi-a spus să nu lipsesc de la nunta lui cu Andreea Mantea“, au fost vorbele Oanei Roman, care i-au pus pe mulţi pe gânduri.

Adelina şi Liviu, împăcare la botezul fiicei lui Pepe


Liviu Vârciu şi Adelina Pestriţu formează din nou un cuplu după ce au divorţat în urmă cu trei ani. Cu toate că lucrează în acelaşi loc şi au declarat în mai multe rânduri că ar dori să se împace, cele două vedete şi-au văzut deviaţa lor în tot timpul cât au stat divorţaţi şi chiar au fost implicaţi în diferite relaţii.

Acum, cu ocazia botezului fiicei lui Pepe, Adelina şi Liviu au fost mai apropiaţi ca niciodată, reuşind să reaprindă flacăra iubirii.

„Domnul Prigoană mi-a zis nişte lucruri... pentru că amândoi am simţit acelaşi lucru. Am dormit în cizme până la vârsta asta. Cu siguranţă nu voi găsi o iubire aşa mare ca a mea pentru Adelina. Eu o iubesc, este soţia mea şi în faţa lui Dumnezeu, şi în faţa lu' mama. E superba mea soţie şi mi-a promis că îmi face un copil. Vă dau cuvântul meu de onoare că dacă nu îl vedeam pe domnul Prigoană, soarta mea era alta. O iubesc pe Adelina foarte mult. Prigoană mi-a zis să mă împac cu ea. Datorită domnului Prigoană o să trec peste orgoliu zâmbind“, a spus Liviu Vârciu, la WOWbiz.

Prigoană şi-a dat seama că o iubeşte pe Bahmu


În urma întâlnirii dintre Liviu Vârciu şi Silviu Prigoană, şi acesta din urmă şi-a dat seama că trebuie să se împace cu fosta lui soţie, Adriana Bahmuţeanu. „Suntem doi năpăstuiţi ai sorţii, doi părăsiţi. Plângem unul pe umărul altuia, dar nu aveam curajul să recunoaştem că ne iubim femeile de lângă noi şi le apreciem doar atunci când le pierdem.

Se numeşte orgoliu. Şi orgoliu are un om prost. Uite aici doi proşti. În faţa sentimentelor nu există orgolii. Cum sufăr eu ca un câine de zece ani ca un prost“, a spus Silviu Prigoană, vorbind despre el şi despre Liviu Vârciu.



Tabloidul Click aruncă însă bomba şi spune că Silviu Prigoană şi-a luat inima în dinţi şi a mers, luni dimineaţă, acasă la Adriana Bahmuţeanu, după şapte luni în care nu şi-au vorbit aproape deloc. Jurnaliştii de la Click au vorbit şi cu unii apropiaţi ai lui Prigoană, care au spus că omul de afaceri vrea să se împace cu Adriana. „Ea e mama copiilor mei superbi şi delicioşi. N-am ce să spun rău despre ea, pentru mine este de neînlocuit“, i s-a confesat Silviu Prigoană unui amic.

Gestul lui Prigoană a venit imediat după ce în presă au apărut informaţii conform cărora Adriana Bahmuţeanu se iubeşte de aproximativ o lună cu un tânăr afacerist. „Îl dureau pe copil măsesele şi de aceea m-am dus acolo.

Nu ştiu dacă ne împăcăm pentru că eu şi Adriana nu am fost niciodată certaţi“, a spus Prigoană atunci când a fost întrebat ce a căutat în casa în care Adriana s-a mutat cu chirie.

Andreea Marin se gândeşte la împăcarea cu Bănică


Un alt cuplu monden care ar putea ţine din nou prima pagină a tabloidelor este cel format din Andreea Marin şi Ştefan Bănică. Invitată luni în emisiunea „Happy Hour“, Andreea Marin a mărturisit că relaţia ei cu Ştefan decurge mai bine şi nu exclude varianta unei împăcări.

„Această experienţă ne-a maturizat. Există şi posibilitatea să ne împăcăm, dar eu nu fac nicio speculaţie şi niciun demers în acest sens. Las lucrurile să se aşeze. Noi doi suntem într-o relaţie foarte bună, chiar mai bună decât înainte. Suntem divorţaţi în acte, dar avem o relaţie foarte bună. Poate că nu am putut să trec peste anumite lucruri. Nu am atâta toleranţă. Regret uneori că am luat decizii pripite, fără să le cântăresc aşa cum trebuie.

Dar Dumnezeu le aşează pe toate la locul lor. Îmi doresc să mai devin mamă, să iubesc din nou şi să fiu iubită. Sper să fiu sănătoasă“, a spus Andreea Marin.

20 Februarie 2013
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • victo_53 pe 20 Feb 2013, 10:52
    Despartiri si impacari

    Se despart,apar pe primele pagini ale tabloidelr,la toate emisiunile televizate,obtin conreacte f.bune si castiga multi bani si apoi se impaca.Toate despartirile astea sun regizate,sunt oameni fara bun simt si traiesc din scandaluri si castiga bani multi pe spatele credulilor care inght minciuna si mascarada lor.Andreea si Stefan Banica cred ca fac exceptie dar despre Prigoana si Bahmuteanu se stie deja ca din scandaluri traiesc

    3
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod