Retetă Păstrăv cu smântână

Ingrediente:
Păstrăv: 2 buc (300 g)

Smântână: 350 g

Mărar

Tarhon

Sare

Piper


 
Se şterge bine păstrăvul cu un şervet. Se pune la fiert smântâna cu sarea, se pune păstrăvul şi se fierbe în jur de 10 minute. Dupa ce s-a fiert se adaugă mărar, tarhon, piper. Se dă un clocot. Se serveşte cu mămăliguţă.

Reţeta “Păstrăv cu smântână“ face parte din proiectul “Descoperă tradiţiile culinare româneşti” derulat la restaurantul “Bucătăraşul cel dibaci” cu sprijinul agenţiei de relaţii publice, Russenart Communications şi este primită de la Pensiunea Liliana, din Campulung Moldovenesc, Judeţul Suceava (Bucovina).


Produsul “Păstrăv cu smântână” poate fi degustat la un preţ promoţional, în perioada 18 – 25 februarie 2013, zilnic, între orele 16 – 21, la restaurantul Bucătăraşul cel dibaci, str. Olteni nr. 3, sector 3, Bucureşti (zona P-ţa Unirii – P-ţa Sf. Vineri).  

Proiectul “Descoperă tradiţiile culinare româneşti” este derulat de restaurantul Bucătăraşul cel dibaci şi Russenart Comunications, în perioada februarie – noiembrie 2013 şi este sprijinit de 40 de parteneri media (televiziuni, publicatii tipărite şi online, bloguri).
 

Pensiunile din Bucovina care au pus la dispoziţia proiectului reţete tradiţionale bucovinene, sunt: Cabana Zada, Pensiunea Liliana şi Pensiunea COLLADA.

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod