Secretele "femeii cu barbă": cum se machiază Conchita Wurst - VIDEO

Victoria Conchitei Wurst la Eurovision 2014 a creat o controversă de proporţii, reprezentanta Austriei fiind criticată dur, dar şi susţinută de reprezentanţii minorităţilor sexuale din toată lumea.

Conchita Wurst a polarizat publicul concursului Eurovision, unul obişnuit cu controversele care înconjoară competiţia muzicală în fiecare an, dar a reușit să cîștige trofeul. Detestată şi adorată deopotrivă, "femeia cu barbă", aşa cum a fost numită de presa din întreaga lume, militează pentru toleranţă şi acceptare.

Un lucru este cert: apariţia ei nu putea trece neobservată, iar acest lucru se datorează bărbii care a făcut-o celebră, dar şi machiajului.

Transsexualul este obișnuit cu produsele de make up.

Câştigătoarea Eurovision arată într-un videoclip cum își schimbă look-ul prin machiaj, folosind creionul dermatograf, fondul de ten şi genele false. La final, Thomas se transformă în Conchita, personajul care a cucerit trofeul Eurovision.


Thomas "Tom" Neuwirth s-a născut la Gmunden, în Austria, acum 25 de ani. Pasionat de muzică, în special, şi de showbiz, în general, a participat la numeroase emisiuni şi concursuri televizate. În 2007 a ajuns până în finala competiţiei Starmania, după care a participat la versiunea austriacă a show-ului.

Cele mai dure meserii şi la emisiunea Wild Girls.

Neuwirth spune pe site-ul personal că a lansat personajul Conchita Wurst din cauza anilor întregi în care a fost discriminat şi că rolul acestei apariţii este de catalizator al dezbaterilor legate de normalitate şi de ce înseamnă să fii diferit.



Cântăreţul spune că a fost inspirat de expresia germană Das ist mir wurst (n.r. Nu îmi pasă, în limba germană) atunci când a ales numele personajului. "Doar omul contează", spune el, "fiecăruia ar trebui să i se permită să-şi trăiască viaţa aşa cum crede, atât timp cât nu râneşte pe altcineva".



Piesa "Rise Like A Phoenix", interpretată de Conchita Wurst, a câştigat concursul cântecului european Eurovision 2014, desfăşurat la Copenhaga. Cu un total de 290 de puncte, Austria s-a detaşat clar de următoarele două clasate: Olanda, care a obţinut 238 de puncte, şi Suedia, cu 218 puncte.


Foto: AFP/Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
21 Mai 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod