Schimbare de look: Thalia arată senzațional la 42 de ani!

Cântăreața și actrița mexicană rămâne una dintre cele influente vedete din țara sa


Anul trecut, Thalia a lansat un nou album, care combină sentimentele trăite la pierderea mamei sale în 2011 şi la naşterea copiilor. "Habitame Siempre" este cel de-al 11-lea album al solistei. Albumul conţine 12 piese, inclusiv două colaborări cu artişti celebri precum Robbie Williams sau Michael Buble.

Thalia şi-a lansat, pe 5 martie 2013, videoclipul celui de-al doilea single de pe noul său album - "Te Perdiste Mi Amor", un featuring cu Prince Royce.

Deşi are în spate o carieră de peste 30 de ani, care a început în copilărie, Thalia a declarat recent că nu-şi doreşte ca cei doi copiii ai ei să îmbrăţişeze aceeaşi meserie.

"Când am devenit mamă, totul s-a schimbat pentru mine. Sper ca cei doi copii ai mei să devină biologi, psihologi sau astronauţi... Dacă, totuşi, îşi vor dori o carieră în show-business îi voi sprijini, dar aş prefera ca ei să se bucure de copilărie", a declarat artista mexicană.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
28 Mai 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod