Salma Hayek, alături de fiica sa pe coperta Vogue Mexic: Valentina are 14 ani și vrea să devină actriță, ca mama ei

Valentina Pinault, fiica actriței Salma Hayek, se poate lăuda ca a apărut pe coperta revistei Vogue la vârsta de numai 14 ani, împreună cu mama sa celebră.

Valentina și Salma, în vârstă de 55 de ani, au apărut împreună pe coperta revistei Vogue Mexic.

Citește și: 10 cupluri de vedete care au fost nevoite să lucreze împreună după ce s-au despărțit


Într-un interviu în limba spaniolă, Salma vorbește despre ce a însemnat pentru ea să devină mamă la vârsta de 40 de ani, dar oferă și detalii amuzante despre viața ei de familie, cum ar fi faptul că fiica sa îi „fură” hainele. 


Pe de altă parte, Valentina dezvăluie că visul ei este să devină actriță și regizoare. Ea a spus că își dorește să ajute oamenii aflați în dificultate și lucrează ca voluntar la o cantină pentru persoanele nevoiașe.

Atât mama, cât și fiica au purtat creațiile unor designeri celebri în cadrul ținutelor pentru ședința foto, însă Valentina a declarat că poartă des ținute lejere, în special treninguri.


Cu toate acestea, adolescenta profită la maximum de garderoba mamei sale, care este plină de haine ale unor branduri celebre.
Mama și fiica nu duc lipsă de piese vestimentare de lux, având în vedere că soțul actriței, François-Henri Pinault, este unul dintre proprietarii companiei Kering, care deține branduri precum Balenciaga, Bottega Veneta, Gucci, Alexander McQueen și Yves Saint Laurent.

„Ne certăm pe haine pentru că îmi ia totul din dulap. Încă de când era mică nu m-a lăsat să-i aleg hainele și mi-a plăcut întotdeauna acest lucru. Și se pricepe foarte bine la machiaj. Eu mă pricep la machiaj, dar acum ea mă învață pe mine”, a declarat Salma.


Cele două au în comun nu doar dragostea pentru haine - ambele vorbesc limba spaniolă și preferă să vorbească spaniolă atunci când nu vor să fie înțelese de cei din jur.

„Îmi place când suntem cu mai multe persoane pentru că putem vorbi în secret.
Nimeni din jur nu vorbește spaniolă. Cu tata vorbesc franceză”, a declarat Valentina.

Adolescenta vrea să calce pe urmele mamei sale și să devină întâi actriță și apoi regizoare.

Deși are doar 14 ani, Valentina este preocupată de unele probleme grave ale societății, în special de situația persoanelor fără adăpost. 

Ea a dezvăluit că face voluntariat la o cantină pentru persoane nevoiașe, iar oamenii pe care i-a întâlnit acolo i-au deschis ochii și au ajutat-o să vadă lumea dintr-o altă perspectivă.


„Am învățat că fiecare persoană fără adăpost are o poveste diferită. Toată lumea presupune că ei nu au unde să trăiască din cauza drogurilor sau pentru că nu muncesc.”

„Mai mult, atunci când văd pe cineva care doarme pe stradă, oamenii au aceeași reacție: le pare rău, dar nu vor să se apropie.
Cred că este important să ne apropiem și să îi ascultăm în loc să îi ignorăm și să ne gândim că nu este problema noastră”, a spus adolescenta.

În același interviu, Salma Hayek a vorbit despre ce a însemnat pentru ea să devină mamă după vârsta de 40 de ani. Ea a declarat că la acea vârstă a simțit că a făcut suficiente lucruri în viață și că era mândră de realizările sale.

De fapt, atunci când a devenit mamă, vedeta de origine mexicană, al cărui tată este libanez, era pregătită să renunțe complet la cariera de actriță. Însă soțul său a convins-o să revină la muncă: „Mi-a spus că la un moment dat îmi va lipsi profesia mea”.

Foto: Hepta; Vogue Mexico; Instagram/Salma Hayek


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
27 Aprilie 2022
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod