S-a întâmplat o minune! Gabriel Cotabiţă a înviat din morţi şi a urcat pe scenă


Gabriel Cotabiţă, într-un concert înainte de a se îmbolnăvi. Foto Mediafax

A fost pentru prima dată când Gabriel Cotabiţă a urcat pe scenă după gravele probleme de sănătate cu care s-a confruntat în acest an. Revenirea pe scenă a cântăreţului a fost una spectaculoasă, Gabriel Cotabiţă fiind ovaţionat atât de public, cât şi de "familia sa muzicală" de pe scena Sălii Palatului. De altfel, cântăreţul a fost susţinut mereu de public, pe tot parcursul galei, deşi a urcat pe scenă doar la finalul evenimentului, moment în care spectatorii s-au ridicat în picioare şi l-au aplaudat minute în şir.

În acel moment, Gabriel Cotabiţă a spus că va face publicului, împreună cu prietenii săi, "un cadou mic, dar din suflet".
Astfel, cântăreţul a interpretat una dintre melodiile sale din 1990 - "Ave Maria".

Orice s-ar întâmpla, dintr-odată, acum, când am ajuns pe scenă, toate problemele au dispărut.Gabriel Cotabiţă
El a mai afirmat că, de-a lungul timpului, a trecut prin multe momente delicate înainte de spectacole, mărturisind că i-a fost un pic greu să cânte atunci când a început să se pregătească pentru "Gala Chapeau!".

"Este prima dată când apar pe scenă şi emoţia şi cele cinci luni şi jumătate cât au trecut - pentru mine au trecut foarte repede...
Orice s-ar întâmpla, dintr-odată, acum, când am ajuns pe scenă, toate problemele au dispărut. Aşa că, îmi pare rău, nu aţi scăpat de mine!", a spus Gabriel Cotabiţă. "Singurul lucru important este că dumneavoastră existaţi", a mai declarat cântăreţul.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod