S-a întâmplat o minune! Gabriel Cotabiţă a înviat din morţi şi a urcat pe scenă


Starul pop, în anii 90, atunci când era un adevărat cuceritor. Foto Hepta

Foarte emoţionată, Luminiţa Anghel a mulţumit publicului că a ales să fie alături de Gabriel Cotabiţă. "Doamne ajută să ne încânţi cu vocea ta în continuare", i-a spus Luminiţa Anghel lui Gabriel Cotabiţă.

"Eşti un miracol. Trebuie să te preţuim şi să te iubim", i-a spus lui Gabriel Cotabiţă şi Cornel Ilie, în timp ce Loredana i-a transmis cântăreţului "respect şi dragoste infinită".

Eşti un miracol.
Trebuie să te preţuim şi să te iubim.
Cornel Ilie, Vunk
Cu toţii s-au declarat onoraţi să participe la "Gala Chapeau!", iar Aurelian Temişan i-a urat cântăreţului să îşi ia "porţia de viaţă" de la numeroşii copii care i-au dăruit flori, de la colegii lui artişti care au acceptat imediat să participe la această gală şi de la public.

De altfel, întregul eveniment a fost gândit ca un regal muzical dedicat lui Gabriel Cotabiţă şi fanilor săi, fiind organizat şi în contextul în care cântăreţul va împlini, pe 1 noiembrie, vârsta de 60 de ani.
În acest context, la finalul evenimentului, publicul, familia şi prietenii de pe scenă i-au cântat în cor artistului "La mulţi ani!".

"Nu toţi avem norocul să fim aleşi de soartă. Gabi este ales de soartă. Gabi, eşti o minune!", a mai spus Aurelian Temişan spre finalul concertului.

Gala, al cărei amfitrion a fost Mihai Bendeac, a avut şi câteva momente mai delicate, în care sunetul nu a funcţionat aşa cum ar fi trebuit, dar peste care publicul - din care au făcut parte numeroase vedete, între care Stela Popescu, Alexandru Arşinel, Teo Trandafir, Anca Ţurcaşiu, Silvia Dumitrescu şi Cătălin Crişan - a trecut cu indulgenţă.
O mare de confetti de inimioare roşii aruncate peste scenă şi peste public a încheiat "Gala Chapeau!", a cărei denumire a fost prescurtarea expresiei "Chapeau à vous", care exprimă respectul şi aprecierea, fiind tradusă în limba română prin "Jos pălăria!".
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod