Românii au talent. Mihaela Rădulescu, un scandal naţional. De ce creează isterie?



Pe lângă faptul că le-a atacat pe cele două tinere, Mihaela Rădulescu s-a mai dat în spectacol în câteva momente. Ea l-a sărutat pe un concurent pe gură, iar când pe scenă a dansat o tânără care s-a tăvălit în făină, diva de la Monaco s-a dus să o felicite pe fată şi a imitat-o, tăvălindu-se şi ea prin făină.

Le-a mai atacat pe grăsuţe


În urmă cu doi ani de zile, Mihaela Rădulescu le-a mai atacat pe femeile plinuţe, afirmând că nu se mai poartă şuncile. „Nu se mai poartă şuncile, ci voinţa de a ne respecta pe noi şi pe cei care ne-au cunoscut într-un fel, ne-au iubit, ne-au atins, ne-au mângâiat în anumite dimensiuni şi nu e cazul să-şi amplifice mişcările, ci să ne parcurgă trupurile cu dragostea lor în acelaşi interval de timp în care ne iubeau până să dăm cântarul peste cap.

O femeie tânără şi plinuţă nu are scuze, doar că n-a găsit încă motivaţia solidă de care să se agaţe ca să devină femeia vieţii cuiva“, scria pe Facebook în anul 2013 diva de la Monaco.

Scandal cu o jurnalistă de la The One


Tot săptămâna trecută, însă cu doar câteva zile de debutul noului sezon „Românii au talent“, Mihaela Rădulescu a mai fost implicată într-un scandal. O jurnalistă de la revista The One, condusă de Andreea Esca, a realizat un material despre întreaga carieră a Mihaelei Rădulescu, diva de la Monaco fiind deranjată de ce a scris jurnalista şi de pozele pe care aceasta le-a ales.

Mihaela i s-a plâns Andreei Esca de articol şi a atacat-o pe Facebook pe jurnalistă, iar potrivit presei tabloide, ştirista de la Pro TV a ameninţat-o pe cea care a scris materialul că va fi dată afară de la revistă.

Mai mult decât atât, articolul respectiv a fost şters de pe site-ul revistei The One.

17 Martie 2015
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Dorel pe 17 Mar 2015, 15:43
    radulescu ca radulescu

    insa mie nu-mi place tzigancusa rroma Andra ! face favoritisme celor de etnia lor , se imbraca intotdeauna tziganeste sfidand pe toata lumea ! rasul ei de piranda cu tonul jos ! slaba profesionista ! nu exista nimeni altcineva capabil pentru un asemenea show ? ma dezgusta tziganii la tv si mi-e greata !

    5
    6

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod