România, reţetă de vedetă: Scandal, sex şi silicoane

4 Februarie 2011
Ţi se par cumva cunoscute aceste ingrediente? Este imposibil ca răspunsul tău să fie nu, pentru că aceste artificii sunt cele mai uzitate astăzi de doamnele şi domnişoarele care-şi doresc să apară la televizor. Obişnuim acum să aruncăm cu noroi în distinse domnişoare ca Bianca Drăguşanu, Adelina Pestriţu sau Simona Sensual, fără să ne uităm puţin mai în spate şi să observăm că şi antemergătoarele lor, mult mai celebre, au apelat la aceeaşi strategie de-a lungul carierei lor. Andreea Marin, Mihaela Rădulescu, Simona Pătruleasa sau Monica Columbeanu sunt numai o parte dintre exemplele despre care vorbeam mai devreme.

E drept că în trecut, goana după senzaţional nu era aşa de mare, iar aceste analize nu se făceau atât de amănunţit, însă ingredientele erau aceleaşi, la fel ca şi rezultatul. Singurul motiv pentru care astăzi unele dintre vedete sunt apreciate, iar altele contestate, este timpul care le-a ajutat pe primele să demonstreze că ştiu să facă şi altceva, în afară de scandaluri, sex şi silicoane.
1 din 5

Andreea Marin, astăzi Zână, ieri aspirantă

Scandal - Cea mai cunoscută dispută în care a fost implicată Andreea Marin a fost provocată de veşnica rivalitate cu Mihaela Rădulescu. Pe lângă tachinări şi lupte minore, episodul cel mai important s-a consumat în momentul în care Rădulescu s-a implicat în campania umanitară de strângere de fonduri pentru Teodora, fetiţa Lianei Stanciu şi a lui Miţă de la Bere Gratis. Atunci, Andreea Marin a declarat că fosta vedetă a Antenei 1 nu a vrut să primească banii pe care familia ei a vrut să-i doneze. Mai mult decât atât, aşa cum se întâmplă şi astăzi, a adus dovada supremă... O serie de sms-uri în care apar acuzaţii de rea voinţă şi "josnicie", aşa cum a explicat vedeta la momentul respeciv.

Sex - Să ne amintim cum vuiau ziarele la un moment dat, explicând mai pe şleau, mai pe ocolite, cum sponsorizările şi ajutorul financiar venit din partea lui Ion Ţiric la "Suprize, surprize", nu erau tocmai gratis. Serioasă sau nu, relaţia amoroasă dintre Ion Ţiriac şi Andreea Marin a existat, iar acest lucru nu poate fi contestat de nimeni, mai ales că există o declaraţie clară a Adrianei Ikim, fosta iubită a tenismenului care spune aşa: "Mă suna pe mine la Milano şi vorbeam despre Andreea Marin şi despre inelul cu diamante pe care i l-a luat.".

Silicoane - Chiar dacă nu a recunoscut niciodată, soţia lui Ştefan Bănică Jr este printre primele vedete din România care au apelat la implanturile cu silicon. Marek Vâlcu, specialist în chirurgie estetică, declara, la un moment dat, pentru Libertatea: "Cred că s-au folosit implanturi mici, 220-270, cu o formă anatomică şi care se aşează foarte bine".
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • liana pe 4 Feb 2011, 23:12
  reteta de vedeta

  andreea marin si mihaela radulescu : pai chiar isi permit scandaluri, ce conteaza ca au silicoane sau alte artificii? au ceva in cap, au creier! sint fete super destepte! celelalte doua : da, pt. ele e important scandalul si silicoanele, doar asa au fost remarcate!

  12
  0

 • Tania pe 4 Feb 2011, 19:38
  woow

  Cat de grasa e Patruleasa! :)) Uitati-va la burta, sunci peste sunci, cu tot cu Photoshop . :)))

  2
  6

 • MARA pe 4 Feb 2011, 17:57
  opinie

  au dreptate cei ce au postat mai sus,stiti voi foarte bine totul ,ziaristi de 2 bani.Faceti comparatii nejustificate,pt. ca Andreea Marin ,este absolventa de facultate si nu oricare ci de informatica,deci are MULTA MINTE SI PREGATIRE,nici nu incape termen de comparatie cu restul.Iar despre scandaluri cei ce au denigrat-o au platit scump injuriile si amestecul unde nu le fierbe oala.In plus cind a inceput cu Surprizele,avea ceva ani de tv. de la stiri si divertisment, nu era o amarita de neica nimeni de asistenta tunata ca pitipoancele ce indrazniti sa le comparati cu ea.SA VA FIE RUSINE,PROSTI DE ASA ZISI JURNALISTI.

  21
  6

 • Sarah pe 4 Feb 2011, 14:16
  ?????????

  Ce inculta, Adriana Ikim, discuta cu fostul, ca i-a luat inel Andreei. Andreea Marin nu avea bani de inele!!!!!!!! Iar medicul doar crede ca a folosit implanturi. Ce primitiv si ce mizarabil e sa scrii articole doar din auzite, zvonuri si presupuneri.

  24
  6

 • Delia pe 4 Feb 2011, 04:56
  Despre Andreea - inventii josnice!

  Sau Romania, tara de presupusi ziaristi! Mi-e sila sa citesc mereu despre acel Tiriac. Toti sunt avizi dupa barfele fara acoperire. Scrie unul ceva, hop puneti botu'. Cat despre "silicoanele" Andreei, stiti voi mai bine decat ea. SPECIALISTI de 2 bani ce sunteti...

  24
  8

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod