România mondenă: Mihaela Rădulescu, probleme cu banii. Află de ce!

Criza financiară din ultimii ani şi-a spus cuvântul, mai multe vedete din ţara noastră fiind afectate de recesiune. Una dintre divele care nu stă foarte bine cu finanţele este Mihaela Rădulescu.

Potrivit ziarului „Ring“, fosta soţie a lui Elan Schwartzenberg nu are mare noroc în afaceri, Mihaela Rădulescu SRL fiind deja în executare silită din cauza datoriilor la Agenţia Naţională de Administrare Fiscală (ANAF). Societatea la care este asociată Mihaela Rădulescu îi datorează statului nu mai puţin de 35.144 de lei, iar potrivit bilanţului depus în 2011, firma a avut pierderi de 88.057 de lei.

Sursa citată adaugă că şi firma Kinder Magic Store SRL, unde iubita lui Dani Oţil deţine acţiuni, a avut pierderi, în anul 2011, de 1.745.576 de lei şi datorii de 7.233.486 de lei.

În acest caz, Fiscul a demarat procedura de executare silită pentru 2.164 de lei.

Legea din România spune că, iniţial, cei care au datorii la ANAF primesc o somaţie. Potrivit legislaţiei în vigoare, în termen de 15 zile de la trimiterea somaţiei, dacă nu a început efectuarea plăţii datoriei, se vor opri conturile datornicului.

Cu toate că locuieşte la Monte Carlo, Mihaela Rădulescu nu are niciun venit lunar, ea terminând colaborările cu televiziunile. Ultimul contract pe care l-a avut Mihaela a fost cu Realitatea TV, televiziune la care fostul ei soţ era acţionar.

Elan Schwartzenberg a ajuns acţionar la Realitatea după ce Sorin Ovidiu Vîntu a ieşit din peisaj, însă în luna iulie a acestui an, administratorul special Realitatea Media, Florin Bercea, a spus că Elan refuză să plătească salariile angajaţilor.
Mai mult de atât, Bercea a anunţat la începutul acestei luni că locul lui Elan Schwartzenberg la ultimele trei adunări generale ale acţionarilor Realitatea Media, din iulie, august şi septembrie, a fost luat de Ioana Vîntu, fiica lui Sorin Ovidiu Vîntu.



Potrivit gurilor rele, Elan nu ar mai sta atât de bine cu banii, iar acest lucru se reflectă şi asupra fostei sale soţii. Cu toate că a mai participat la diferite evenimente mondene şi a încasat sume mari de bani, Mihaela Rădulescu tot s-a ales cu Agenţia Naţională de Administrare Fiscală pe urmele ei.

Chiar dacă au divorţat de câţiva ani, Mihaela şi Elan au păstrat legătura, vedeta de televiziune afirmând în mai multe rânduri că omul de afaceri va rămâne pentru totdeauna tatăl copilului ei şi vor petrece anumite vacanţe împreună.

Mariajul dintre cei doi s-a terminat doar după ce Elan i-a propus Mihaelei un târg de nerefuzat, scrie ziarul „Click“.

Vedeta a primit unul dintre cele mai luxoase apartamente din Monte Carlo, care valorează 12,5 milioane de euro. Elan a recurs la acest gest pentru a avea dreptul să-l vadă pe Ayan, fiul lor, la orice oră din zi şi din noapte.

(iulian.ioncea@imedia.ro)

30 Octombrie 2012
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Bojidar pe 26 Dec 2012, 13:19
    Ipocrizia si minciuna...

    Ipocrizia e prefacatorie, falistate: ii spui unui om una, altui om alta, despre acelasi subiect/despre persoane, de multe ori chiar despre unul dintre ei, sau despre subiecte care ii intereseaza pe amandoi. De obicei, scopul este imaginea: si anume ca tu, cel ipocrit, sa “iesi cat mai bine” din situatie, din cat mai multe unghiuri. Minciuna are sens mai general de atat. Minti ca sa ascunzi, ca sa acoperi pe cineva, ca sa iesi basma curata, sau ca sa pari cine nu esti de fapt. Uneori minti in scopuri care ti se par macar tie, nobile: de ex cand cel care e pe moarte crede ca mai are sanse de recuperare. Alte ori minti cu justificare credibila: “ca sa nu superi” pe cineva drag. De cele mai multe ori, ipocrizia presupune si minciuna iar in cazul de fata poarta numele de Mihaela Radulescu sau cum mai doreste sa se prezinte.

    1
    1

  • RoMania pe 30 Oct 2012, 16:56
    Hai RoMania.....

    .....nici-o problema....o sa-si gaseasca un fraier ( mos ) cu bani , cum a facut si pana acuma , si problema se rezolva !......pe deasupra nu o sa renunte nici la maimutoiul de Otil , ca doar este "tanara si nelinistita" si are nevoie de sport.... "calarie" ...! :)

    2
    9

  • Maria pe 30 Oct 2012, 13:25
    Sa nu fim rai

    Mai cristina, nu e necesar sa fie cea mai bogata, dar ce are, are, nu ca noi. Noi nu avem bani nici pana in gara la Monte Carlo.

    12
    0

  • cristina pe 30 Oct 2012, 12:12
    luxoase?!

    locuiesc in monte carlo de foarte multi ani, deci sa mai lasam moale subiecte de genul "cele mai luxoase" ptr ca nu isi au rostul! acolo unde locuieste ea, e un apartament frumos intr-adevar, intr-o pozitie buna, dar departe a fi cel mai luxos!!!! in romania, poate e o vedeta, in schimb in monte carlo e un nimeni! Sunt mult mai bogati decat sotul ei, emiri arabi si rusi, ceea ce are ea, ptr altii sunt doar banii de buzunar zilnic!

    5
    6

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod