România mondenă: 5 vedete care şi-au înşelat bărbaţii şi au fost prinse

Infidelitatea este în mare vogă printre divele din showbiz-ul autohton. Tot mai multe artiste sau vedete TV au fost prinse de soţii lor în braţele altor bărbaţi. Urmările au fost uşor de bănuit: scandaluri, acuze de o parte şi de alta, reproşuri, plânsete, în direct, pe la televiziuni, iar toate s-au terminat, inevitabil, cu un divorţ.  
Se spune că femeile înşală atunci când nu au parte de suficientă atenţie şi afecţiune din partea iubiţilor. În cazul vedetelor lucrurile stau puţin altfel. Tot din lipsă de atenţie calcă strâmb şi divele noastre, însă aici vorbim despre o altfel de atenţie, cea venită din partea presei.

 

1 din 6

1. Sylvia şi Andrei Ştefănescu, cel mai proaspăt cuplu divorţat

Cei doi s-au despărţit din cauza unui puşti, de 20 de ani, care, se pare, că i-a luat minţile Sylviei. Aceasta s-a îndrăgostit, în timp ce era căsătorită cu Andrei, de un fotomodel cu care a filmat un videoclip. Şi pentru că soţul a simţit ceva putred, a pus pe urmele nevestei un detectiv care i-a adus dovezi grăitoare despre infidelitatea consoartei. De aici şi până la divorţ, n-a mai fost decât un pas.
3 Aprilie 2012
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • laura pe 3 Apr 2012, 15:27
    MIZIL&VANGHELIE

    Da' libanezul lui Mizil e al naibii de frumos.Ce-o fi vazand la Vanghelie?Ca de destept ......nu credca exista un IQ mai scazul ca al primarului.Cine stie?Poate o fi avand"nasul" mai mare!

    11
    1

  • Poky pe 3 Apr 2012, 06:31
    ....

    Scoate-ti reclamele alea ca sunt tare enervante

    8
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod