România mondenă: 5 vedete care nu mai vor să ştie nimic de propriii copii

Sunt părinţii unor minunăţii de copii, dar nu se mai interesează deloc de soarta lor, cu toate că s-au luptat prin tribunale pentru drepturile părinteşti. Indiferent că este vorba de Monica Gabor sau de Marian Drăgulescu, soarta a făcut ca micuţii celor doi să rămână doar în grija unui părinte.
1 din 6

Monica Gabor nu plăteşte pensie alimentară

Ziarul „Libertatea“ notează că fosta soţie a lui Irinel Columbeanu nu a mai plătit de un an şi jumătate pensia alimentară pentru fiica sa, Irina. În urma procesului dintre Monica Gabor şi Irinel Columbeanu, s-a stabilit că Monica trebuie să plătească lunar 1.000 de lei. Cu toate că vedeta a spus că a achitat mereu această sumă, Irinel neagă.

„Dacă tot susţine că i-a făcut Irinucăi un cont, măcar să ne spună care e. Sau poate ne spune de ce de cinci luni a uitat să se mai intereseze de ea şi poate ne explică şi de ce nu a fost sâmbăta trecută să o vadă pe fetiţa noastră“, a spus Irinel Columbeanu.
6 Noiembrie 2012
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Maria pe 6 Nov 2012, 17:04
    asociatia "tata"

    Asociatia "TATA" face foarte bine ce face. Si femeile abandoneaza la fel copiii, ii obtin in instanta si apoi ii plaseaza la bunici sau le scot ochii ca uite din cauza ta nu-mi pot trai viata. Fiecare caz trebuie judecat separat, pentru ca in fiecare caz este vorba despre unul sau mai multi copii.

    3
    5

  • simika pe 6 Nov 2012, 08:55
    toti sufera la fel...

    Indiferent de sexul parintelui care isi abandoneaza copilul si indiferent de "puful" in care traieste copilul, toti sufera la fel. Mi-e mila de ei, sunt mititei si le duc dorul parintilor. Una e sa fii mai mare sa intelegi anumite decizii ale parintilor si alta e sa fii mic si sa intrebi "dar mami/tati unde e?". E dureros si din pacate tot mai multe familii se destrama. Din pacate multi copii raman cu probleme de socializare si daca parintele care ii ramane alaturi vrea sa isi reconstruiasca viata, ii va fi foarte greu pentru ca in ochii copilului, parintii nu pot fi inlocuiti. Si asa e!Sper sa nu trec niciodata prin asta!

    7
    0

  • carmen008 pe 6 Nov 2012, 08:44
    asociatia "tata"?

    din cele 5 cazuri de "vedete" 4 sunt barbati acum vine intrebarea : cum de vrea asociatia "tata" sa fie schimbate manualele in conditiile in care abandonul material si emotional vine din partea barbateasca????

    7
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod