România: 7 vedete cu o copilărie chinuită

Facebook Twitter gplus Comenteaza
Fericirea şi nefericirea sunt stări pe care le simţim fiecare dintre noi, fie că suntem oameni de rând, fie că suntem vedete. "Bătaia este ruptă din Rai" este, probabil, zicala pe care am auzit-o cel mai des în copilăria noastră. Unii dintre noi doar am auzit-o, alţii am şi simţit-o. Societatea de astăzi ne demonstrează că violenţa nu este o soluţie, din contră însă, acest lucru nu era deloc valabil acum 20, 30 de ani. Multe dintre vedetele de la noi, astăzi oameni de vază ai societăţii, au trăit în copilărie experienţe care le-au marcat, poate, întreaga existenţă. Câteva dintre ele au acceptat să vorbească, tocmai ca să demonstreze că NU, BĂTAIA NU ESTE RUPTĂ DIN RAI! Există, însă, şi exemple de vedete care au fost chinuite, fără a fi bătute, neapărat. Astăzi vom vorbi despre persoanele publice de la noi care au păşit în viaţă cu suferinţă.
1 din 8

Daniela Gyorfi a crescut prin spitale

Artista, astăzi mama unei fetiţe superbe, a trecut prin suferinţe cumplite încă de când era numai un copil. Rămasă singură cu mama, artista a fost nevoită să se descurce pe cont propriu pentru că, din nefericire, femeia care i-a dat viaţă s-a îmbolnăvit când Daniela era numai o copilă. Acum mai bine de 30 de ani, Anica Gyorfi a rămas paralizată în urma unui accident banal: s-a dezechilibrat, a căzut şi s-a lovit la coloană. Din acel moment, deşi avea numai câţiva ani, Daniela Gyorfi a devenit stâlpul familiei. Daniela a mărturisit la Happy Hour că a refuzat, când avea 10 ani, să-şi ducă mama la azil, deşi bunica ei intenţiona acest lucru. Cântăreaţa şi-a amintit că "am stat doi ani în spital cu mama zi de zi, nu aveam bani să îmi plătesc căminul la şcoală şi în plus voiam să am grijă de ea".
 

Comentarii (6)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

 • Suzana pe 16 Nov 2011, 23:14
  Cuaza

  Desigur, bataile nu sunt rare in familiile din Romaniam, si asta pentru ce le lipseste civilizatia , educatia si un minimum de cultura la 90 % dintre ele. Suntem o tzara de salbatici. Daca am calcula bine, si cei de la oras sunt tzarani, pentru ca nici 10 % dintre oraseni nu sunt la a treia generatie la oras, cel putin bunicii tot de la tzara au fost.Greu mai evoluam !!!

  0
  0

 • maria pe 14 Nov 2011, 18:04
  PACAT !!!

  Simona ! era necesar sa spui ca profesoara era unguroiaca ? Dar cu Radu care e roman ,cu pumnul care ti l-a dat de il simti si azi cum e ? Pacat de locul pe care il ocupi la Acces in direct ; mare pacat ! Sovonismul nu e o mandrie !

  0
  1

 • gabi66 pe 16 Oct 2011, 18:52
  ....

  ma refeream la mama Alinei Puscau

  0
  0

 • gabi66 pe 16 Oct 2011, 18:32
  foarte trist, dar...

  ...de ce s-a mai casatorit cu el si a mai facut si cativa copii....daca a fost asa de rau de ce nu a plecat, divortat, etc....

  0
  0

 • caroline pe 12 Oct 2011, 21:22
  trist...

  din pacate acestea sunt doar unele din nenumaratele copilarii chinuite...trist.foarte trist...

  7
  0

 • onutta21 pe 12 Oct 2011, 11:48
  ***

  trista viata Oanei Lis si a Danelei Gyorfi :(

  11
  0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod