România: 7 vedete acuzate că au consumat droguri

Până la episodul Andrei Gheorghe şi drogurile din 2003, opinia publică din România avea senzaţia, probabil, că stupefiantele există doar în filme. Acesta, însă, a fost numai începutul pentru că au urmat apoi multe alte ştiri cu alte vedete care au fost acuzate că au consumat droguri. Cosmina Păsărin, Sişu, Ion Ion Ţiriac, Adrian Mutu sau Dana Marijuana sunt vedete despre care s-a spus în nenumărate rânduri că au cam avut probleme cu drogurile. Unii dintre ei au fost închişi, alţii cercetaţi în libertate şi alţii internaţi.

Cel mai recent scandal le-a avut protagoniste pe Delia Matache şi pe Anna Lesko.
1 din 8

Andrei Gheorghe şi-a pierdut job-ul din cauza drogurilor

În 2003 realiza o emisiune la Antena 1, însă după scandalul în care a fost implicat, producţia a fost scoasa de pe post, motivul oficial fiind acela al ratingului scăzut. Andrei Gheorghe este prima vedetă din România despre care s-a scris şi s-a auzit că ar consuma droguri. El a fost anchetat de procurori, fiind supus mai multor teste. Singurul care a ieşit pozitiv a fost cel pentru canabis, realizatorul TV recunoscând că a fumat ţigări de marijuana.
9 Decembrie 2010
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • lucian pe 24 Apr 2012, 10:24
    ...

    imbecil si cretin esti tu , nu sisu ... cand o sa canti ca el si sa compui versuri ca el atunci o sa-ti poti permite sa il jignesti , pana atunci tot un imbecil si cretin ramai .

    1
    1

  • vasile pe 9 Dec 2010, 21:04
    andei ghe

    nu e de mirare ca un dement ca el sa consume droguri. mai bn l-ar scoate naibii la sapat sau in constructii sa isi consume en ergia de imbecil si cretin.

    1
    2

  • fimo pe 9 Dec 2010, 16:37
    Bijuterii

    http://bijuteriifimohandmade.blogspot.com/

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod