România: 6 vedete care au pierdut averi la jocurile de noroc

Fumatul, alcoolul, jocurile de noroc, toate acestea sunt numite vicii. Cu cât ai o siguranţă financiară mai mare cu atât viciul tău este mai rafinat. Unii se rezumă la primele două dintre ele, iar alţii plusează şi trec pragurile sălilor de jocuri mecanice sau ale cazinourilor. Şi aici intervine o diferenţă dată de statutul social. Dacă eşti o persoană medie ca şi educaţie sau venit alegi aşa numitele păcănele, dacă eşti un distins om de afaceri n-ai ce să faci şi trebuie neapărat să treci măcar o dată printr-un cazinou.
Problema este că odată intrat, cu greu se întâmplă să mai ieşi de acolo cu bani în buzunar. Acest lucru l-au verificat pe pielea lor câteva vedete de la noi care sunt campioane la capitolul sume lăsate în cazinouri.
1 din 7

Raluca Sandu a pierdut un Mercedes de 200.000 de euro

Nu se ştie exact pe ce a pus pariu fiica lui Mircea Sandu sau care este motivul pentru care se află în acest impas, clar este faptul că zilele acestea tânăra mămică trebuie să se despartă de Mercedes-ul de 200.000 pentru că l-a pierdut la pariuri. Ştirea bombă este dată de ”Libertatea” care menţionează că Raluca Sandu nu are foarte mult timp la dispoziţie ca să facă "tranzacţia"
11 Martie 2011
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • luminita pe 11 Mar 2011, 07:55
    DISTRUSI DE SOARTA

    Familia Lis...demna de mila...asa cum apar in emisiuni tv cu toate ca nu au nimic de spus probabil ca tot asa se duc si in cazinouri....sa manance mocca...

    3
    1

  • Rozica pe 11 Mar 2011, 07:13
    pariurile

    Oana lis ,te-am crezut o femeie cu picioarele pe pamant ! Daca moare domnul,tu ce mananci?

    4
    1

  • Rozica pe 11 Mar 2011, 07:13
    pariurile

    Oana lis ,te-am crezut o femeie cu picioarele pe pamant ! Daca moare domnul,tu ce mananci?

    1
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod