Revanşa Prinţesei Diana: Nunta lui William şi Kate

Din momentul în care a fost anunţată logodna prinţului William cu Kate Middleton, toată lumea s-a întrebat dacă noua prinţesă va fi cea de-a doua Lady Di. Cei care au iubit-o pe Diana, şi care cu siguranţă sunt foarte mulţi, sunt de părere, pe bună dreptate, că Prinţesa Inimilor, aşa cum era numită, nu poate fi înlocuită.
Din momentul în care a fost anunţată logodna prinţului William cu Kate Middleton, toată lumea s-a întrebat dacă noua prinţesă va fi cea de-a doua Lady Di.

Cei care au iubit-o pe Diana, şi care cu siguranţă sunt foarte mulţi, sunt de părere, pe bună dreptate, că Prinţesa Inimilor, aşa cum era numită, nu poate fi înlocuită.

Dar prin căsătoria lui William cu Kate, Lady Di pare că îşi ia revanşa.
Viitoarea prinţesă este o adevărată admiratoare a Dianei şi nu se sfieşte să îşi arate admiraţia şi respectul pentru mama viitorului său soţ prin gesturi simbolice:


- La anunţarea logodnei, Kate era îmbrăcată într-o rochie ce avea aceeaşi culoare cu a lui Lady Di la momentul anunţării logodnei ei cu Prinţul Charles.

- Viitoarea soţie a lui William poartă inelul de logodnă purtat şi de Diana, iar la nuntă este posibil chiar să poarte rochia acesteia de mireasă.


- De asemenea, locul în care va avea loc ceremonia religioasă, catedrala Westminster Abbey, este şi locul în care au avut loc funerariile Dianei.

- Kate vrea să îi calce pe urme Dianei şi în ceea ce priveşte acţiunile umanitare. Viitoarea prinţesă este implicată, alături de logodnicul său, în numeroase acţiuni caritabile. De fapt, cei doi s-au cunoscut chiar în timpul unei prezentări de modă care avea drept scop strângerea de fonduri pentru o cauză nobilă.

Deşi Kate pare să aibă foarte multe în comun cu mama decedată a viitorului său soţ, aceasta se diferenţiază totuşi prin încrederea în sine şi îndrăzneala care Dianei îi lipseau.

Kate Moddleton nu pare uşor de intimidat de către casa regală, în ciuda faptului că nu are sânge albastru, iar asta nu poate fi considerată decât o altă revanşă pentru Diana, care a trăit într-un permanent conflict cu rudele lui Charles.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod