Razvan si Dani, fresh de dimineata

Care a fost motivatia de a pleca de la National pentru a veni la Antena?


Este de la sine inteles. Jucam in alta liga.

Cum pregatiti emisiunea? Ati spus ca aveti sedinta de redactie, in care mai mult radeti. Altceva mai faceti: cautati subiecte, propuneti invitati?


Cum am mai spus, este mai mult o intalnire prieteneasca in care spunem bancuri, mai cantam, ne hahaim si, din cand in cand, vorbim despre desfasurator.

Cum ati intrat in media? Spuneti-ne mai multe despre inceputul "cuplului" Razvan si Dani, in acest domeniu.


Am inceput la radio, in Resita, apoi in Timisoara. Aveam un show ce ridica multe sprancene si ii indemna pe "bazatii locali" sa intrebe cine ne plateste, cine ne pune, semn ca eram acizi si un pic inconstienti.

Razvan, cum percepe fetita ta statutul pe care il are tati: acela de vedeta?


Cred ca s-a dezghetat putin prea devreme. Zilele trecute mi-a spus ca nu mai vorbeste cu mine, pentru ca, la gradinita, colegii i-au zis ca tati povesteste despre ea la televizor.

Cum arata pentru Razvan si Dani o seara ideala, dupa o zi extenuanta?


De cateva weekenduri ni se intampla numai seri ideale. Dupa cateva sute de kilometri prin tara, concert, inghesuiala, autografe, poze, ne strangem cu prieteni dragi (Mandinga, Andra, sunetisti, colaboratori), cantam, bem, povestim.

Sunteti un cuplu de prezentatori care isi fac treaba mai mult decat bine si asta se vede in audiente. Ce inseamna acest lucru pentru voi? V-ati gandit ca veti ajunge la aceasta performanta?


Da. Ne-am gandit tot timpul. Nu vrem sa fim nici exagerat de modesti, nici ipocriti. Noi asta stim sa facem si asta vom face tot timpul. Raspunsul a venit foarte repede din piata. Inainte sa facem rating, am primit feedback de la oameni de televiziune, oameni de spectacol, oameni care lauda rar si cand o fac, le da cu rest.

Aveti regrete profesionale? Dar personale?


Nu.

Care este relatia pe care o aveti cu Andreea Spatar?


Fosti colegi. Ne respectam, ne salutam la petreceri. Cam atat.

Care sunt criteriile dupa care va alegeti colegii, cum a fost cazul asistentei sau a reporterului?


Intotdeauna am intrebat si telespectatorii, si invitatii, si echipa. Am cumulat pareri, le-am adaugat pe ale noastre si gata.

Ce inseamna pentru voi succesul?


Sa ma opreasca politia intr-un catun din nordul tarii, radarul sa arate 180, politistii sa stie exact unde merg, de ce ma grabesc si ce am facut de dimineata, fara macar sa ma prezint. Mi s-a intamplat vineri.

 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • andreea pe 11 Mar 2010, 09:06
    baieti sunteti tari

    sunt plecata din tera si nu vam maio vazut de foarte mult timp vam vrmarit inregistrarile pe net sunteti tari de tot BRAVOO

    0
    0

  • tatianapatoi pe 21 Iun 2008, 14:57
    super tari

    sunt super tari baietii!!!

    0
    0

  • monica pe 15 Iun 2008, 21:30
    Bravo Razva&Dany

    Suntetzi super .............BRAVO

    0
    0

  • manuela pe 13 Iun 2008, 22:35
    remarca

    Razvan si mai ales Dani sint cei mai buni din tot ce a avut televiziunea in general la emisiunile de dimineata Au tot ce le trebue inteligenta,spontaneitate,bun simt ,umor ,multa prezenta de spirit si constiinta lucrului bine facut. DOI BAIETI DE NOTA 10 plus

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod