Procesul dintre Antonia şi Vincenzo. Se împacă de dragul fetiţei lor?

De când s-a îndrăgostit de Alex Velea, Antonia are numai probleme. Dacă, iniţial, nu se punea problema unui proces dificil între ea şi soţul ei pentru custodia micuţei Maya, fetiţa lor, se pare că acum lucrurile s-au schimbat.
Zilele trecute, între Vincenzo Castellano şi Antonia a început marele război. Deşi au încercat să facă pace, iar avocaţii lor au negociat unde va fi stabilit domiciliul fetiţei, se pare că Antonia şi soţul ei nu au reuşit să ajungă la un numitor comun.

Apărătorii italianului propuseseră ca fetiţa să rămână cu domiciliul în Italia şi cu reşedinţa în locuinţa mamei, doar cât timp micuţa merge la grădiniţă, însă aceştia şi-au anunţat colegii aflaţi de cealaltă parte a baricadei, chiar cu o seară înaintea procesului, că nu mai sunt de acord nici cu această variantă şi au cerut ca dosarul să fie judecat în Italia, notează Libertatea.

Avocatul lui Vincenzo a afirmat că se doreşte acest lucru deoarece Maya nu e cetăţean român, ci italian, şi că în aceste condiţii, instanţele româneşti nu sunt competente să decidă soarta copilei.
„Fetiţa nu este numai cetăţean italian, este şi român, prin lege“, a precizat însă avocatul Antoniei. Acesta a adăugat că se aştepta ca apărătorii lui Vincenzo să nu fie de acord cu nimic din ce vrea Antonia.

„Noi am prevăzut pas cu pas toată această abordare pe care adversarii noştri o au. Antonia ştia la ce să se aştepte, ştia ce presupune fiecare situaţie care ar putea apărea. Din acest motiv nu a surprins-o nimic până acum. Ceea ce am considerat că este acceptabil pentru clienta mea nu a mai fost agreat de adversarii noştri. Nu ştiu de ce s-au răzgândit, nu ştiu cine a luat decizia, eu am fost doar anunţat că nu mai sunt de acord.
Chiar şi aşa, noi vom fi întotdeauna deschişi spre o înţelegere care să respecte adevărul şi normalitatea“
, a spus avocatul.

În replică, tatăl lui Vincenzo, Ciro Castellano, a afirmat că nu va fi niciodată de acord ca Antonia să aibă custodia micuţei Maya.

Magistraţii români urmează să dea un răspuns abia peste două săptămâni cu privire la cererea de mutare a procesului în Italia. Momentan, se pare că singura şansă a Antoniei ca s-o mai vadă pe Maya şi să petreacă mai mult timp cu ea este să se împace cu Vincenzo şi, eventual, să se mute în Italia, în casa socrilor.

Săptămânile trecute, Antonia a mai avut neînţelegeri cu Vincenzo, cel care îi mai este soţ doar în acte.
Cântăreaţa a fost plecată pentru câteva zile în Italia, la socrii ei, pentru a-şi vedea fetiţa, iar odată ajunsă în casa părintească a lui Vincenzo, l-a rugat pe acesta să-i acorde permisiunea pentru a pleca în vacanţă, la Disneyland Paris, cu Maya.

Din păcate pentru artistă, Vincenzo i-a interzis categoric să plece cu fetiţa lor din Italia. „Pentru a o putea duce la Disneyland, Vincenzo ar fi trebuit să-i dea împuternicire, dar a refuzat. Se teme ca Antonia să nu plece cu Maya. Întrucât fetiţa e născută în Italia, ea poate merge oriunde cu tatăl ei, dar nu şi cu Antonia, care e româncă.
De când stă la Napoli, Maya nu a fost nicăieri în vacanţă, nu a ieşit din Italia“
, a spus, potrivit ziarului Libertatea, un apropiat de-al italianului.
5 Iunie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod