Clasă și stil, la aproape 50 de ani: De ce e Monica Bellucci una dintre cele mai frumoase femei din lume

Actrița a oferit o nouă probă de eleganță la un eveniment organizat în Roma. Rochia ei neagră Dolce & Gabbana a atras toate privirile.

La un pas de pragul celor 50 de ani, pe care îi va împlini în septembrie, actrița italiană rămâne un etalon al frumuseții și al eleganței feminine. Puține femei celebre reușesc să-și păstreze strălucirea în preajma acestei vârste, Monica Bellucci dovedește pe deplin de ce este considerată una dintre cele mai senzuale femei din lume. Pentru că arată senzațional, pentru că se îmbracă perfect, pentru că are clasă și stil, Monica Bellucci este o frumusețe clasică, una care nu se demodează niciodată.



Îmbrăcată cu o rochie și sobră Dolce & Gabbana, purtând ochelari de soare de negri și o pereche de pantofi cu tocuri foarte înalte Christian Louboutin, Monica a demonstrat la un eveniment monden ce înseamnă clasa unei dive italiene.

Vedeta a fost prezentă la gala premiilor oferite de revista Ciak, organizată la începutul acestei săptămâni la Roma, unde a fost recompensată cu premiul Superciak D'oro Femminile ("Femeia de aur").

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
5 Iunie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod