Prințul Charles a fost interogat de poliție din cauza unui bilet, după moartea Prințesei Diana: „Soțul meu plănuiește un accident”

Prințul Charles a fost interogat de poliția din Marea Britanie în anul 2005 cu privire la moartea fostei sale soții, Prințesa Diana, potrivit unui nou raport.
Proba face parte din Operațiunea Paget, care a investigat diferite teorii ale conspirației cu privire la circumstanțele în care a murit Prințesa Diana, și a fost declanșată de Poliția Metropolitană Britanică în anul 2004.

Fostul șef al Scotland Yard, John Stevens, a declarat pentru Daily Mail că a discutat cu Prințul Charles despre un bilet pe care Diana l-a scris în anul 1995. „Soțul meu plănuiește un 'accident' cu mașina mea, frâne defecte și un traumatism grav la cap”, a scris Diana în acel bilet.

Prințul Charles a fost intervievat ca martor la Palatul St.
James, la doi ani de la începerea investigației, după ce biletul a devenit public în anul 2003.
„Da, s-au făcut speculații cu privire la Prințul de Wales și alți membrii ai familiei regale, dar trebuia să găsim și să analizăm dovezile înainte de a-l aborda formal pentru a-i adresa întrebări”, a declarat Stevens pentru Daily Mail. „Nu am găsit alte dovezi care să sugereze scenariul din biletul Prințesei Diana”, a adăugat el.

„Am rămas numai cu biletul, care în sine nu era suficient pentru a-l transforma pe Charles în mod oficial într-un suspect”, a spus Stevens.
„Dacă alegea să participe în cadrul anchetei, ar fi făcut-o numai voluntar, în calitate de martor”, a adăugat fostul șef al poliției.

Stevens i-ar fi citit biletul lui Charles, iar apoi l-a întrebat „De ce credeți că Prințesa a scris acest lucru?”

„Nu știam nimic despre acest bilet înainte de a fi publicat în presă”, ar fi declarat Prințul Charles.

„Nu ați vorbit despre acest bilet cu ea, sir?”, a întrebat Stevens. „Nu, nu știam că există”, a răspuns Charles. Întrebat dacă știe de ce Prințesa Diana credea acest lucru, Charles a răspuns că nu știe.

„A fost foarte cooperant pentru că nu avea nimic de ascuns”, a declarat Stevens pentru Daily Mail.

Deși Prințul Charles, acum în vârstă de 72 de ani, a cooperat cu investigatorii, tatăl său, Prințul Philip, a refuzat să fie inclus în cercetări.
A refuzat să comenteze pe baza speculațiilor spunând simplu „Nu, mulțumesc.”

Biletul lăsat de Diana a fost scris în perioada în care ea a acordat celebrul interviu pentru BBC Panorama, jurnalistului Martin Bashir.

În cadrul unei investigații desfășurate recent, specialiștii au descoperit că Bashir a folosit „metode înșelătoare” pentru a se asigura că Diana va accepta să acorde interviul. El i-a arătat Prințesei documente false care ar fi demonstrat că este spionată de familia regală.

Foto: Hepta


Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
22 Iunie 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod