Povestea de dragoste dintre Julia Roberts și Daniel Moder. O nuntă anulată în ultimul moment și o căsnicie fericită cu un cameraman

Julia Roberts și Daniel Moder formează unul dintre cele mai longevive cupluri de la Hollywood.

Imaginea care a dat naștere unui clișeu a fost cea a personajului pe care l-a jucat Julia Roberts în Runaway Bride, care și-a părăsit logodnicii la altar până și-a întâlnit alesul inimii.

Acest rol s-a dovedit a fi deloc necunoscut pentru actriță. Julia însăși și-a anulat nunta cu actorul Kiefer Sutherland în ultimul moment, arătând cât de important este să-ți asculți inima înainte de a-ți lua un angajament atât de mare.

Julia Roberts și Kiefer Sutherland

 

O nuntă anulată în ultimul moment


Când Kiefer Sutherland și Julia Roberts s-au cunoscut, ea era deja o actriță de succes și se afla într-o relație cu partenerul ei din Steel Magnolias, Dylan McDermott. Cei doi s-au logodit chiar, dar soarta le-a pregătit altceva, iar în 1990, după o relație de doi ani, s-au despărțit.

Povestea de iubire dintre Sutherland și Roberts a început în timpul filmărilor pentru Flatliners în 1990. Ideea de idilă dintre personajele din filme s-a dezvoltat într-o relație în viața reală.

La acea vreme, actorul încă trecea prin procedura de divorț cu Camelia Kath. Relația s-a dezvoltat atât de repede încât vestea despre logodna cuplului a apărut curând, urmată rapid de planuri de nuntă după doar un an de relație.

Tabloidele vorbeau numai despre marele eveniment, numindu-l "Nunta deceniului", vorbind continuu despre locația ceremoniei planificate, costul rochiei de mireasă, mâncarea și numărul de invitați. Presiunea asupra cuplului creștea pe zi ce trece.

Nici Roberts, nici Sutherland nu s-au prezentat la ceremonie la data programată. Ulterior, actrița a vorbit despre decizia ei într-un interviu: "Aceasta este viața mea. Pot să o fac o dată. Și aceasta este o decizie pe care am luat-o pentru mine. Mi-am salvat viața făcând asta. Și asta e tot ceea ce trebuie să mă preocupe până la urmă."

Viața bate filmul

 

Roberts a recunoscut că ea a fost prima care i-a spus lui Sutherland că ar fi mai bine să nu se căsătorească.

Ea a încercat să vorbească cu el, reacția lui a fost dură, dar apoi a fost brusc de acord cu ea.

Actorii au lansat apoi o declarație comună prin care anulează nunta, dar jurnaliștii s-au grăbit să dea vina pe Roberts, care plecase în Irlanda cu Jason Patric, cel mai bun prieten al lui Sutherland. Titlurile erau numai despre despre fuga lui Roberts, ceea ce nu ar fi putut fi mai supărător pentru ea.

În ciuda articolelor despre Sutherland care a fost abandonat, Julia a primit mult sprijin: "A fost un fel de revărsare de bunătate, oamenii spunând: ’Rezistă!."

Acțiunile lui Roberts, precum și cele ale personajului ei din Runaway Bride, le-au arătat oamenilor din întreaga lume că nu este atât de înfricoșător să te răzgândești înainte de nuntă. Ceea ce este înfricoșător este să-ți petreci viața într-o căsnicie eșuată, distrugând-o efectiv. Și nu doar pentru tine, ci și pentru partenerul tău.

Sutherland a recunoscut mai târziu că ceea ce a făcut Julia a fost foarte curajos și că a luat decizia corectă: "O felicit pe Julia pentru că a văzut cât de tineri și de proști eram, chiar și în ultimul moment, chiar dacă a fost dureros și dificil.
Slavă Domnului că și-a dat seama."

Julia Roberts și Danny Moder

 

O căsnicie fericită cu Daniel Richard Moder


Julia a continuat să caute dragoste până când și-a întâlnit sufletul pereche, cameramanul Daniel Moder (Danny), în 2000. Acest lucru s-a întâmplat pe platourile de filmare ale filmului The Mexican.

Roberts a făcut o mărturisire emoționantă într-un interviu, că nimeni nu a făcut-o vreodată să se simtă așa cum o face să se simtă Daniel.

"Cred că prima… "mișcare seismică" adevărată a avut loc atunci când l-am cunoscut pe Danny. Când m-am căsătorit cu Danny. A fost prima dată când am zis viața mea nu va mai fi la fel, în cel mai incredibil, de nedescris mod... până azi, până în acest minut, el e cu adevărat persoana mea preferată."

Acum Julia nu este doar o actriță de succes câștigătoare de Oscar, ci și o soție iubitoare și o mamă grijulie.

Julia Roberts și Danny Moder formează unul dintre cele mai longevive cupluri de la Hollywood.

Sunt căsătoriți de 21 de ani și au împreună trei copii: gemenii au 19 ani, iar fiul lor cel mic are 16 ani.

Potrivit actriței, ea trăiește adevărata fericire în acele momente când vine acasă la sfârșitul zilei la familia ei.

Julia este foarte reticentă în a împărtăși detaliile vieții ei personale reporterilor, postând ocazional fotografii de familie pe rețelele de socializare.



Sursă: cherry.world
Foto: Hepta

26 Septembrie 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod