Penelope Cruz, cea mai sexy femeie în viață. Alegerea!

Site-ul nostru informează asupra unei dreptăți istorice înfăptuite zilele acestea: Penelope Cruz tocmai a fost declarată de îndrăgita revistă “Esquire” cea mai sexy femeie în viață.

Actrița spaniolă, mamă a doi copii, soție devotată a actorului Javier Bardem, muză a regizorului Pedro Almodovar etc., etc., a ajuns la patruzeci de ani. Această încununare de glorie mondenă o să vi se pară, poate, lipsită de importanță. Nu este.
Să fie la mijloc doar o amplă operațiune de imagine prin care Penelope să mai atenueze efectele devastatoare ale anotimpurilor trecute în care, pe fondul războiului palestiniano-isaraelian a avut poziții antisemite care i-au atras un cartonaș galben la Hollywood? Poate că e numai atât. Dar și atât fiind, trebuie să consemnăm că acum, în vremea noastră, Penelope Cruz ajunge acolo unde se cuvenea să ajungă.

19 Octombrie 2014
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • bob pe 20 Oct 2014, 11:53
    frumos...

    ..articolul...dar aceasta pozitie in top e discutabila...Plus ca nu e clar daca e cea mai sexi sau cea mai frumoasa,cum am citit in alt titlu...Diferentele sunt majore...Parerea mea este ca au ramas valabile proportiile "de aur" de la vechii greci .Nu poti fi "cea mai" daca nu ai un corp si un chip armonios.Ea arata f bine inca,mai ales fardata si in pozitii cautate,corectata in photo-shop...Concurenta e mare,si alte publicatii au alte topuri...

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod