Penelope Cruz, cea mai sexy femeie în viață. Alegerea!

Penelope Cruz împreună cu actriţa Cameron Diaz, dezbrăcate într-o scenă de film

Era primăvara anului 2013, ziarist în căutare de subiecte, traversam Havana, Cuba, de la vest la est, eram atent la afișele de propagandă. Arta stradală e bine dezvoltată în comunismul tropical, chiar dacă se înfăptuiește cu voie de la Partidul Unic. Era noapte când am văzut-o. Peretele gigantesc al unei clădiri coloniale aflate în pragul descompunerii împodobit cu chipul zâmbind al actriței, fără niciun cuvânt, fără nico legendă, fără nicio explicație foto.

Doar zâmbetul acela și părul negru cometă. Așadar, până și în Havana, orașul celor mai frumoase femei din lume care nu sunt celebre, de la Minsk încoace, tot ea – Penelope! Am umblat tot pământul, dar nu am mai văzut niciodată un asemenea omagiu stradal aduse unei femei. Și nici nu trag nădejde să mai întâlnesc.
19 Octombrie 2014
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • bob pe 20 Oct 2014, 11:53
    frumos...

    ..articolul...dar aceasta pozitie in top e discutabila...Plus ca nu e clar daca e cea mai sexi sau cea mai frumoasa,cum am citit in alt titlu...Diferentele sunt majore...Parerea mea este ca au ramas valabile proportiile "de aur" de la vechii greci .Nu poti fi "cea mai" daca nu ai un corp si un chip armonios.Ea arata f bine inca,mai ales fardata si in pozitii cautate,corectata in photo-shop...Concurenta e mare,si alte publicatii au alte topuri...

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod