Pe urmele mamei: Fiica supermodelului Cindy Crawford, în rol de înger

Asemănarea izbitoare dintre Cindy Crawford și fiica ei a atras atenția în lumea modei, astfel că micuța Kaia pare menită să urmeze aceeași carieră ca și mama sa


Cu toate acestea, Cindy a temporizat puțin acest proces, ea declarând că fiica sa trebuie să mai aștepte înainte de a aborda o carieră în modă. "În acest moment, e prea tânără pentru a urma o carieră", a spus vedeta pentru The Daily Front Row. "Nici măcar nu există joburi pentru o fată de zece ani.

Dar dacă va avea 17 ani și va dori să încerce... desigur, ce pot să spun? Îi place mult să cânte și să fie actriță. Mi-a zis odată în glumă, dar nici nu știu dacă a glumit, că s-ar apuca mai întâi de modelling pentru că nu trebuie să știi să faci orice, dar apoi vrea să fie dădacă", a povestit Cindy, amuzată.

De atunci, vedeta și-a cam schimbat părerea și o încurajează pe fiica sa să intre în lumea modellingului, notează ziarul citat. La începutul acestei luni, adolescenta a debutat pe coperta revistei Teen Vogue, lucru cu care Cindy Crawford s-a declarat 100% de acord.
"Sunt fericită s-o văd fericită", a spus vedeta pentru publicația britanică Evening Standard. "Mă bucur că a lucrat cu un fotograf care e femeie, am lucrat cu ea, și este și ea mamă", a adăugat vedeta.

Cindy Crawford a fost desemnată cel mai bine plătit top-model în clasamentul revistei Forbes din 1995 şi a fost imaginea unor branduri de lux precum Versace şi Omega.

Cindy Crawford a prezentat diverse creaţii vestimentare pentru toate marile case de modă şi a pozat pe copertele a sute de reviste de modă de-a lungul carierei sale de top-model, notează Mediafax.
Succesul repurtat în cariera de model a transformat-o într-o celebritate şi i-a adus numeroase contracte publicitare, roluri în filme pe marile şi micile ecrane, dar şi calitatea de purtătoare de cuvânt a mai multor organizaţii umanitare.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
17 Decembrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod