Oana Zăvoranu şi relaţia cu mama ei. De ce s-au certat şi înainte de moartea Mărioarei?



Potrivit Oanei Zăvoranu, scandalul dintre ea şi mama ei a pornit de la averea pe care tatăl vedetei i-a lăsat-o ei, iar ea i-a cedat-o mamei sale. Pe de altă parte, Mărioara Zăvoranu a afirmat, în nenumărate rânduri, că Oana este foarte geloasă şi crede că mama ei îşi iubeşte mai mult celelalte rude, decât pe propriul ei copil.

Oana şi Mărioara Zăvoranu s-au mai certat, de-a lungul timpului, şi din cauza relaţiilor pe care le-a avut vedeta. Potrivit Oanei Zăvoranu, Mărioara nu a fost niciodată de acord cu relaţia ei cu Pepe, iar atâta timp cât mariajul lor a rezistat, cele două femei nu şi-au vorbit deloc.

Invitată la Capatos în anii trecuţi, Mărioara a spus că nu a avut nimic cu Pepe la început, însă atunci când a vrut să scoată la vânzare casa ei, nu şi-a mai privit cu ochi buni propriul ginere.

După ce a divorţat de Pepe, Oana Zăvoranu s-a împăcat cu mama ei, însă, cu trecerea timpului, cele două femei au ajuns din nou la cuţite. Când a aflat că mama ei a murit, Oana Zăvoranu a fost impresionată deloc, potrivit celor de la Cancan.

„Până nu mă duc la spital şi o văd moartă, nu cred că a murit.
Cea care a murit astăzi nu e mama mea, e o străină. Mama mea a murit la naştere, când m-a născut pe mine, pentru că nu m-a vrut. Faptul că ea a murit e o justiţie divină, asta pot spune că s-a întâmplat. Tatăl meu a chemat-o la ea. Eu sunt orfană de mult timp, am mai spus-o şi o mai spun, aşa că nu pot fi tristă şi supărată. S-a dus în lumea celor drepţi. Este dorinţa tatălui meu, el a chemat-o acolo. Ea m-a chemat la spital ca să smulgă o lacrimă. A întrebat-o Mădălin Ionescu dacă vrea să o iau în braţe şi nu a vrut.
Dacă vrea să o pup şi nu a vrut. Eu am demonstrat că nu sunt stană de piatră şi m-am dus la spital“
, ar fi declarat vedeta.

20 Aprilie 2015
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Mihai pe 20 Apr 2015, 19:11
    Multumita acum???

    Inloc sa protejezi fiinta care ti-a dat viata -UNICA!-MAMA !, ca fara ea nu existai .

    1
    0

  • day1884 pe 20 Apr 2015, 18:32
    Cui ii pasa!

    oamenii mor zilnic peste tot in jurul lumii tocmai am primit o avertizare de tsunami pentru Okinawa aia au fost zguduiti de un cutremur de 6,8 pe scara richter si voi difuzati cacaturi cu rromi cocalari curve si alte melodrame eu ma intreb sincer cui ii pasa de astfel de stiri. Oare cand o sa incetati sa va mai construiti stiri de rahat si sa incepet sa prezentati ceva cu adevarat importand ceva frumos sau ceva care ne doare cu adevar nu prostii televizate si plimbate in ziare si pe net. Ceea ce putini nu stiu este ca fiecare accesare pe articol va luati voi bani

    1
    0

  • silvi baritiu pe 20 Apr 2015, 14:58
    Oana Zavoranu

    Aceasta creatura ar trebui interzisa pe posturile de televiziune - E o RUSINE !

    3
    0

  • Diana pe 20 Apr 2015, 09:26
    oana zavoranu - bestie cu chip de om

    Sa ne fereasca bunul Dumnezeu pe fiecare dintre noi sa crestem pe post de copii, bestii. Fiecaruia ii vine randul si sunt absolut convinsa ca va plati scump mersul in graba al mamei sale spre mormant, graba la care a contribuit din plin si decisiv. Cum putea mama ei daca era femeie normala sa lase pe mana acestei creaturi tot ceea ce agonisise (despre modul in care a facut-o e alta poveste) cand ea se umfla de mandrie pe la tv ca a dat pe o pereche de tenisi cu pietre 17.000 euro? Tot aceasta creatura si-a permis ca pentru cateva zile (2,3) sa confiste familiilor, mortii ingropati in cimitirul pe care acum il stapaneste. Sa-i fie rusine, singura explicatie e cea data de matusa ei: e drogata.

    11
    0

  • george pe 20 Apr 2015, 08:25
    ITI SUNT DE AJUNS BANII ????

    Grotescul spectacol oferit este incalificabil. Si-a dorit "glorie mocirloasa" - a avut parte ! S-a descalificat definitive ca OM. Ce "actrita:, ce "diva"- este o mizerie umana pe care media - din lipsa de subiecte_- o promoveaza. Are comportamentul deviat, e narcisista, este subiect pentru multe spitale psihiatrice. In cel mult 2 ani toata averea se va risipi, habar nu are sa se conduca pe ea dar o afacere, . Banii o vor distruge definitive sau poate nu va avea timp sa-I toace...RUSINE OANA ! rusine pentru toata unilirea memoriei mamei tale, a oamenilor veniti cu o floare pentru a-I aduce un ultim omagiu,- oameni pe care tu ca stapina( a nesimtirii) I-au bruscat si umilit. Ai facut filmul vietii - urit, jenant, parsiv...RUSINE!

    16
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod