În perioada 13 – 17 aprilie, Grand Family Festival aduce familia la Grand Cinema & More

Grand Family Festival,festivalul de film pentru întreaga familie, revine la Grand Cinema & More înperioada 13 – 17 aprilie. Aflat la cea de-a șaptea ediție, evenimentul oferă copiilor sub 12 ani acces gratuit la cele mai îndrăgite filme de animație și un preț special de 16 lei pentru însoțitorii lor. Grand Family Festival este prima opțiune de distracție pentru părinți și copii, cand vine vorba despre petrecea timpul împreună, în perioada vacanței inter-semestriale.

Timp de cinci zile, Grand Cinema & More va difuza o selecție de 12 filme și animații în formate2D și 3D, atât dublate, cât și subtitrate.

„Annie” (2D) Tenace, încrezătoare şi optimistă, Annie este un copil părăsit de părinţi, care se luptă să-şi croiască un drum în viaţa dură de pe străzile New York-ului, în anul 2014. Când era mică, ea a fost lăsată de către părinţi în grija lui Miss Hannigan (Cameron Diaz), o asistentă maternală rea şi lacomă, sub promisiunea că vor reveni s-o ia înapoi într-o bună zi. Dar soarta copilei se va schimba când bogatul candidat la primăria New York-ului,  Will Stacks (Jamie Foxx) - sfatuit de adjuncta sa, Grace (Rose Byrne) şi de şmecherul său şef de campanie, Guy (Bobby Cannavale) - recurge la o stratagemă electorală, luând-o în grijă pe mica "orfană".

Asterix: Domeniul Zeilor (3D) Suntem în anul 50 î.Hr., când aproape intreaga Galia se află sub ocupaţia Imperiului Roman. Într-un micsat, braviiGalirezistăşi se opundinrăsputeriinvadatorilor.
Exasperat de situaţie, IuliusCezardecidesăschimbetactica: întrucâtarmata sa e incapabilăsă se impunăcuforţa, îi va seducepeaceştibarbari de Galicuajutorulcivilizaţiei romane.

Înacestscop, el porunceştesă se construiască, la margineasatuluiGalilor, un complexrezidenţial de lux, în care vor locuiromaniibogaţişiîlbotează "Domeniulzeilor".
Vor reuşiamiciinoştriGalisărezistetentaţieiluxuluişiconfortului roman? Va ajungesatullor o simplăatracţieturistică ? AsterixşiObelixsunthotărâţisăfacătotulpentru a zădărniciplanurile lui Cezar.

“Stă să ploauă cu chiftele 2” (2D, 3D) continuă acţiunea comediei de mare succes Stă să plouă cu chiftele. Flint Lockwood era convins că omenirea e salvată atunci când îşi distrusese propria invenţie - maşinăria care transformă apa în mâncare, provocând ploi cu chiftele şi tornade de spaghetti. Curând, însă, Flint descoperă că maşinăria e încă funcţională şi produce nişte creaturi mutante, o combinaţie între animale şi alimente. Însoţit de prietenii săi, el porneşte într-o aventură periculoasă, pentru a salva omenirea - din nou!



Sponge Bob: Aventuri pe uscat (3D) spune povestea piratului Burger Beard care caută cu disperare ultima pagină dintr-o carte magică: orice plan malefic scris în ea se transformă în realitate.

Faptele piratului pun în pericol întreg oraşul Bikini Bottom, iar SpongeBob şi prietenii săi încep o călătorie plină de peripeţii pentru a împiedica dezastrul.

PeneGalbene (3D) ne povesteştedesprecălătoriaunuierou mai neobişnuit. Yellowbirdeste un pui de pasăre, de taliemică, care nu a putut migra, împreunăcufamilia, spreţărilecalde. El nu a vrutsă-şipărăseascăniciodatăcuibul, dar a rămasfărăfamilie. Acum, Yellowbirdporneşteîncăutareauneifamilii, care să fie numai a lui.

„Boxtroli” (3D)urmărește povestea unui băiețel uman ce a fost crescut de trolii din cutiile de gunoi. Acesta pornește într-o adevărată aventură în încercarea de a-i salva pe prietenii săi de sub străzile orașului Cheesebridge, amenințați de un malefic responsabil cu deratizarea, gata de orice pentru a-i stăpâni pe troli.

Animaţia „Pinguinii din Madagascar” (3D)  îi are ca protagonişti pe amuzanţii şi inteligenţii pinguini din trilogia „Madagascar”, Skipper, Kowalski, Rico și Private. Aceștia se aliază cu organizaţia sub acoperire, The North Wind, pentru a-l opri pe maleficul Dr. Octavius Brine de la planul său de a distruge lumea.

„Sunt un micticălos 2” (3D)spunepovestea ex-răufăcătorului Gru, care începesă se adapteze la viața de familiealături de celetreifetițeadoptate de el.
Atuncicând are loc o spargereîntr-un laborator secret, Gru este chematsă ajute îninvestigații, care îlpoartăînnoiaventurialături de minioniisăi.

„Cum să evadezi de pe Pământ” (3D) spune povestea astronautului Scorch Supernova, care pornește într-o nouă misiune palpitantă. Când Scorch realizează că este prins mişeleşte în capcana întinsă de diabolicul Shanker, e rândul fratelui său mult mai firav, Gary, să preia misiunea de salvare.

„Aventuri în Zambezia” (3D) îl are în centru pe tânărul șoim Kai, ce îşi părăseşte postul de observaţie, în ciuda dorinţei tatălui său de a-l înrola în trupele de apărare ale Zambeziei. Alături de prietenii săi, Kai va avea nevoie de toate abilităţile de zburător şi de o uriaşă doză de diplomaţie pentru a salva oraşul.

„Khumba” (3D) prezintă destinul unei zebre ce a avut ghinionul de a se naște numai cu jumătate din dungile negre ce fac mândria tuturor semenilor săi. Învinuit de tatăl său pentru seceta din acel an, care a cauzat moartea mamei sale, Khumba fuge de acasă, conștient că nu poate supraviețui singur.

“Ștrumfii 2” (3D) este o urmare a blockbuster-ului The Smurfs™, o combinaţie de live action şi animaţie, vrăjitorul cel rău, Gargamel, creează nişte fiinţe care seamănă cu ştrumpfii, dar care sunt rele şi se numesc Obraznicii.
El speră ca acestea să-l ajute să obţină controlul asupra poţiunii magice a ştrumpfilor. Dar când află că numai un ştrumpf adevărat poate să-i dea ceea ce-ţi doreşte şi că numai Ştrumpfiţa poate să-i transforme prin magie pe Obraznici în ştrumpfi adevăraţi, Gargamel o răpeşte pe Ştrumpfiţă şi o duce în capitala Franţei, unde, datorită adoraţiei a milioane de parizieni, el dobândise reputaţia de cel mai mare vrăjitor.

 
Programul complet al filmelor din cadrul Grand Family Festival este disponibil pe www.grandentertainment.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod