O iubire imposibilă: De ce s-au despărțit iar Nicole Scherzinger și Lewis Hamilton

Relația lor la distanță s-a împotmolit pentru a patra oară. O sursă a declarat că artista în vârstă de 36 de ani este devastată după acest eșec.

În ciuda tuturor încercărilor, și n-au fost puține, Nicole și Lewis nu par sortiți să rămână împreună. De fiecare dată când s-au împăcat a venit, implacabil, și momentul următoarei despărțiri. Astăzi, ei sunt la a patra rundă și e greu de spus dacă va mai exista o împăcare.

În mod cert resimt o anumită presiune din partea membrilor familiei ei. Însă Nicole se concentrează foarte mult asupra carierei, iar eu procedez la fel în legătură cu cariera meaLewis Hamilton
Și de data aceasta, distanța i-a împins să facă acest pas.
Oricât de mult se potrivesc - și chiar le stătea bine împreună! -, oricât de mult țin unul la altul, profesiile lor îi duc tot timpul în colțuri îndepărtate ale planetei, iar ei ajungeau să se vadă doar pe fugă. Cum niciunul nu putea să-și abandoneze cariera pentru sacrificiul de a fi lângă iubirea sa, Nicole și Lewis au decis să se despartă pentru a patra oară.

Potrivit presei britanice, fosta membră a grupului Pussycat Dolls este "foarte supărată" după ce a pus capăt relaţiei sale de şapte ani cu pilotul de Formula 1, în urma unor certuri între ei, care au avut loc în timpul sărbătorilor de iarnă.


Deşi au existat discuţii despre o nuntă, care ar fi trebuit să aibă loc anul trecut, tabloidele speculaează că artista americană s-a săturat să aştepte ca Lewis Hamilton, în vârstă de 30 de ani, să o ceară în căsătorie. "De data asta, chiar s-a terminat totul între ei", a dezvăluit o sursă pentru tabloidul The Sun. "Se certau de multe luni, dar acum lucrurile au devenit mult mai grave. Au petrecut atât de mult timp departe unul de celălalt, încât lucrurile au devenit de nesuportat între ei", a adăugat aceeaşi sursă.

"A fost o decizie comună.
Distanța i-a separat prea mult timp. Au trăit mai mult separat decât împreună pentru că ei călătoreau tot timpul în diferite țări, tot timpul. Nicole e devastată și are inima sfâșiată"
, a relatat o altă sursă pentru cotidianul britanic Daily Mail.

Nicole şi Lewis, care erau împreună din 2007, au petrecut tot mai puţin timp împreună după ce pilotul britanic, care a câştigat în 2014 al doilea titlu de campion mondial, a anunţat că se va pregăti intensiv pentru a încerca să câştige un al treilea titlu în 2015, iar cântăreaţa a acceptat să joace în musicalul "Cats" de pe West End, la Londra.
Practic, ei nu mai aveau timp pentru celălalt și erau tot mai puțin dispuși să-și mai acorde vreo șansă pentru a continua împreună.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
5 Februarie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod