O familie modernă: Miranda Kerr spune că o iubește pe Katy Perry, logodnica fostului său soț, actorul Orlando Bloom

Miranda Kerr a spus că fostul său soț, Orlando Bloom, este precum „un frate enervant” și că o iubește „mai mult” pe actuala iubită a acestuia, cântăreața Katy Perry.
Supermodelul australian, în vârstă de 38 de ani, are numai cuvinte de laudă pentru cuplul format din fostul său soț și logodnica acestuia, Katy Perry.

Vedeta în vârstă de 38 de ani, fondatoare a brandului KORA Organics, a vorbit despre relația de prietenie cu celebrul cuplu în cadrul unui podcast. Ea spus, glumind, că preferă mai mult să petreacă timp cu Katy Perry, decât cu Bloom, cu care are un fiu în vârstă de zece ani pe nume Flynn Christopher.

Mergem împreună în vacanțe. Sărbătorim împreună cele mai importante ocazii”, a spus ea despre prietenia cu Katy Perry.
O iubesc. Mai bine spus, o iubesc mai mult decât îl iubesc pe tatăl lui Flynn”, a adăugat Miranda, potrivit People.

Citește și: Fiica lui David Hasselhoff este model plus-size și a pozat în Playboy Germania: „Tata mă susține în tot ce fac”


În ceea ce îl privește pe Orlando Bloom, cu care a fost căsătorită din 2010 până în 2013, modelul a spus că îl vede mai mult ca pe un frate decât ca pe un fost partener.

Pentru mine, acum, este ca un frate. În cea mai mare parte a timpului un frate enervant”, a glumit Miranda, adăugând că Perry o ajută „să-l suporte”.

Sunt recunoscătoare că ea este acolo pentru că ia o povară de pe umerii mei”, a adăugat Kerr.

Modelul și femeia de afaceri a mai vorbit despre prima impresie pe care și-a făcut-o când a întâlnit-o pe cântăreață, spunând că s-au înțeles foarte bine de când s-au văzut prima dată la locuința din Malibu a lui Bloom.

Când Orlando a început relația cu Katy, îmi amintesc că m-a invitat la el când ea era acolo și ne-am înțeles încă din prima clipă.
Am văzut cum se purta cu Flynn. Se juca foarte mult cu Flynn. Nu încerca să fie mama lui. Era prietenoasă și distractivă, iar asta este tot ce îți poți dori
”, a declarat Miranda.

Pe lângă fiul pe care îl are cu Orlando Bloom, Kerr mai are alți doi copii - Hart, de trei ani, și Myles, de un an și jumătate - cu soțul său, omul de afaceri Evan Spiegel.

Katy Perry, în vârstă de 36 de ani, și Orlando Bloom, 44 de ani, au la rândul lor o fiică, Daisy Dove, care s-a născut în luna august a anului trecut.

În luna aprilie, Katy a apărut împreună cu Miranda într-o sesiune live pe rețelele de socializare pentru a promova KORA Organics, brandul de produse cosmentice naturale deținut de Kerr.
Cele două au vorbit despre relația lor apropiată. „În familia noastră modernă, ea este probabil cea mai conștiincioasă în privința sănătății”, a declarat Katy Perry despre fosta soție a iubitului său.

Unul dintre avantajele faptului că sunt apropiată de Miranda este că îi pot testa toate produsele, mai ales când fiul său vine cu ele în rucsac”, a glumit Katy.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
19 August 2021
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod