Înainte și după ce devii părinte: 35 de imagini noi amuzante cu oameni care și-au luat adio de la distracție

Copiii sunt una dintre cele mai mari bucurii ale vieții. Începi o nouă etapă după ce devii părinte și creezi noi amintiri minunate. Dar nu fără complicațiile și schimbările radicale aduse de acest nou statut.
Contul de Instagram GotToddlered colecționează imagini cu realitatea haotică, dar în același timp amuzantă, cu care oamenii se confruntă după ce devin părinți.

Fotografiile înainte și după arată două lumi complet diferite, iar rezultatul este cât se poate de amuzant. 

Citește și: 
17 imagini cu vedete și copiii lor care le seamănă perfect. Cindy Crawford și Kaia Gerber par surori gemene!



Contrastul este puternic - de la fotografiile realizate în cluburi, ținute sofisticate și pasiuni cool precum muzica sau călătoriile, la fotografii cu oameni epuizați, ciufuliți, îmbrăcați cu ce-au găsit la îndemână în dulap și de obicei cu un bebeluș sau copil de câțiva ani în brațe. 

Transformările sunt pe cat de mari, pe atât de amuzante și este evident că devin rapid virale. Până la urmă, e greu să nu râzi când vezi un culturist plin de mușchi devenit balerină cu fustiță din tulle și bentiță roz.

Descoperă în galerie 35 de fotografii amuzante cu oameni înainte și după ce au devenit părinți.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod