Nicole Kidman, sotie si amanta

Actrita a facut dezvaluiri incendiare despre viata intima cu Tom Cruise, in cel mai recent numar al revistei GQ.
Actrita a facut dezvaluiri incendiare despre viata intima cu Tom Cruise, in cel mai recent numar al revistei GQ. Una dintre cele mai prolifice actrite de la Hollywood, dar si una dintre cele mai frumoase femei din lume, a incalcat, cumva, o regula pe care si-o impusese, aceea de a nu vorbi in public despre viata ei amoroasa.
                                 

Despre viata alaturi de Tom Cruise


Despre mariajul de 10 ani pe care l-a avut cu Tom Cruise, actrita s-a rezumat sa spuna ca era normala, si atat. Completand, insa, ca restul informatiilor cu privire la motivele care au dus la divort vor merge cu ea in mormant.
"Vreau sa respect acea relatie si nimic nu m-ar putea face sa vorbesc despre motivele care ne-au determinat sa divortam", a subliniat Nicole Kidman. In schimb, Kidman s-a aratat foarte incantata, din toate punctele de vedere, de mariajul pe care il are cu Keith Urban.

Trecerea de la o viata sexuala 'comuna' la una plina de fantezii


Cantaretul de muzica country, Keith Urban, este barbatul perfect pentru diva de 42 de ani. "Am explorat obsesia. Am explorat pierderea si dragostea, am explorat fetis-urile sexuale, am explorat zonele intunecate ale mariajului si monogamia", spune Kidman, citata de Dailymail.co.uk. De cand s-a casatorit cu Keith, traieste periculos, spune ea.


"Simt ca ma aflu in permanenta intr-un loc in care cuvantul de ordine este aventura, un loc incredibil de adanc si de periculos, in care sunt expusa. Ma simt ca si cum as fi la un o pas sa ma inec", si-a caracterizat actrita casnicia cu Keith Urban. Marturiseste, fara sa se fereasca de cuvinte, ca in intimitate ii place sa experimenteze lucruri noi si ca are o gramada de fetisuri, care mai de care mai ciudate.

"Cand esti legat de cineva in asemenea fel, traiesti si mori impreuna cu el", aceasta poate fi considerata cea mai frumoasa declaratie de dragoste. Nicole Kidman si Keith Urban au impreuna o fetita, pe Sunday Rose, in varsta de un an si jumatate.

Mariajul cu Tom Cruise, cheia succesului


Kidman recunoaste ca tocmai mariajul cu Tom Cruise a propulsat-o in cariera. "Am descoperit faima inca de tanara.
Am devenit atat de cunoscuta, pentru ca eram sotia unui om celebru"
.

Chiar daca debutul sau in cariera a fost inregistrat inca de la 14 ani, in Australia, faima a cunoscut-o mult mai tarziu. "Am devenit faimoasa devreme. Am devenit atat de cunoscuta, pentru ca eram sotia unui om celebru".

Kidman s-a casatorit cu Tom Cruise in 1990, dupa ce s-au cunoscut si indragostit pe platourile de filmare ale peliculei "Days Of Thunder". Cei doi, care au doi copii adoptati - un fiu, Connor, si o fiica, Isabella - s-au despartit in 2001.

"Imi amintesc ca agentii mei imi spuneau: 'Nu te marita. Asta o sa-ti ruineze cariera', iar eu spuneam 'Dar sunt indragostita'.
Tot ce stiu este ca nu am fost niciodata interesata sa devin celebra. Nu acesta este motivul pentru care m-am casatorit"
.

In ciuda faptului ca au circulat o sumedenie de zvonuri legate de despartirea celor doi, ambii actori au refuzat sa dea explicatii. "Nu o sa vorbesc niciodata despre motivele acestui divort. Vreau sa respect acest mariaj".

Foto: Mediafax
5 Noiembrie 2009
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod