Nicole Kidman, despre partenerii din scenele de sex: Mai bine dur decât prea moale

Actriţa australiană a vorbit despre secvenţele erotice din filmele ei, dezvăluind că îi place ca actorii cu care lucrează să nu fie inhibaţi.

"Vreau ca el să se simtă liber" - acesta este strategia vedetei atunci când trebuie să joace o scenă de sex, ea preferând să-i ofere partenerului cât mai multă încredere, astfel încât cadrele trase să fie cât mai veridice.

Cu o carieră de top, Nicole Kidman a trecut prin multe astfel de scene, iar experienţa i-a arătat că e mai bine să-şi încurajeze partenerii să fie duri, pentru ca prestaţia lor artistică să fie la înălţime.

Într-un interviu publicat de Interviw magazine, actriţa în vârstă de 48 de ani şi-a reamintit o scenă cu John Cusack, din producţia "The Paperboy". Ea a vorbit cu regizorul Lee Daniels şi i-a spus că iubitul său din film trebuie să o trateze "ca pe o cârpă de şters pe jos" pentru ca scena respectivă să fie credibilă. "Actorii trebuie să se protejeze unii pe alţii într-un fel. Ideea de a umili un coleg sau de a te umili singur este devastatoare", a declarat Nicole.

Vedeta a jucat în acea peliculă rolul Charlottei Bless, care se îndrăgosteşte de personajul interpretat de Cusack, un deţinut condamnat la moarte care îşi aşteaptă execuţia, fără ca măcar să-l fi întâlnit. Ei formează un cuplu când el este eliberat, iar într-una dintre scene, cei doi fac sex în bucătărie, Cusack adoptând un rol dominant, destul de agresiv.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod