Narcisa Suciu e îndrăgostită de Finlanda: „Ţara asta chiar mi se potriveşte!“

Narcisa Suciu nu mai cântă în Finlanda, însă plănuieşte să urce pe scenă în România, în luna mai


Întrebată cum s-a adaptat acolo, Narcisa Suciu a spus că și-a impus să reușească și a respins orice tentație de a se plânge sau de a avea regrete: "Eu sunt un om care îşi asumă hotărârile foarte clar. Asta am hotărât şi nu mă mai uit înapoi. E uşor să te plângi. Mă adaptez foarte uşor, familia soţului meu este foarte făină", a spus ea.

Deși în Finlanda nu mai cântă, artista nu vrea să renunțe la muzică: "Chitara o mai şterg de praf, am rămas doar cu una, una i-am dat unui copil.

Mai am o chitară electrică, dar sincer nu am mai cântat la ea. Îmi propun în fiecare început de lună să studiez un pic. Am avut întotdeauna colegi cu chitară şi poate de asta nu am mai cântat. Aici nu am concerte. În mai o să vin în ţară şi o să cânt. E o petrecere a fundaţiei Phoenix, cu care am contract. Pe 9 mai am să cânt la Ankara, la ziua Europei. Am multe planuri pentru anul acesta. Anul trecut am avut numai 2 cântări, la Gărâna şi la Chitila. Anul acesta mi-aş dori să merg la toate festivalurile de folk."

Cântăreața spune că e mulțumită de modul în care decurge viața ei în Finlanda, mai ales că a cunoscut o familie de români stabilită în orașul ei: "Am avut multe examene, nu mă simţeam pregătită, dar am luat cea mai mare notă din casă.
A fost examen de limba şi cu notă de la examen puteam să merg să îmi iau cetăţenie. Am aflat cu surprindere acum o luna că e o româncă aici în oraş. Lucrează la spitalul din oraş, e de 20 de ani aici, nu ştia cine sunt. Am vizitat-o săptămâna trecută şi m-am bucurat că am întâlnit pe cineva care avea umor că mine. Ne-am înţeles că o să ne mai întâlnim. Mai e o familie de români care trăieşte aici în suburbie. Nu mă plictisesc aici, am mereu ceva de făcut, am multe hobby-uri, am un câine, am mulţi trandafiri, sunt şoferul fiicei mele"
, a spus ea.

 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • hihi pe 11 Feb 2016, 06:56
    ce grija ai tu

    ca sunt parintii lui batrani!o sa ai socul vietii tale cand vei avea inca 20-30 de ani de acum inainte conversatii cu socrii!retardatii astia traiesc nu glumesc,102-105 ani la ei este ceva normal! M intreb cine te-a maritat,cine ti-a gasit sotul?ca aia iau si o maimuta pt treburile casnice,legal sa fie!marea majoritate cumpara de la moll filipine,scotia si anglia sunt pline!rom nu prea au cautare,de aia ma mir ca te-a luat ala!

    0
    0

  • Arici Pogonici pe 6 Feb 2016, 06:31
    Chiar asa...

    ce poate sa spuna si ea... este inca in faza de integrare cand admite orice bullshit. Cred ca nu are incotro. Pentru ea este o schimbare pe care doreste s-o faca, chiar daca la "rece" ar gandi-o nu ar face-o. Chiar si in cazul in care sistemul ar avea executii in piete publice, ea ar fi de acord, ar incerca sa inteleaga acest lucru iar apoi sa ni-l explice. Asa este starea de tranzitie.

    0
    0

  • Nina pe 4 Feb 2016, 11:24
    Cam neclar

    Ce-o fi vrut să spună Narcisa cu vorbele?: "Părinţii trebuie să fie părinţi, nu prieteni. Asta cred eu". Cred că nimeni nu pricepe. A vorbit gura fără ea, de fapt NIMENI nu a putut-o acuza vreodată pt. prea multă inteligenţă. Eu cred că părinţii TREBUIE SĂ FIE ÎN PRIMUL RÂND PRIETENII CEI MAI APROPIAŢI AI COPIILOR PROPRII.

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod