Simona Halep îşi amână operaţia

Prezentă la Cluj-Napoca, pentru meciul de FED Cup contra Cehiei, jucătoarea de tenis a dezvăluit că intervenţia chirugicală pentru deviaţie de sept nu era urgentă.
"Nu m-am simţit bine în ultima perioadă, am avut probleme de sănătate, medicul m-a sfătuit să mă operez, dar nu era foarte urgent şi am decis să o amân şi să joc la Cluj. Mă bucur să fiu aici alături de fete, să fac parte din nou din această echipă, sper să dau tot ce pot, să fiu bine pregătită şi să câştig. (…) Nu ştiu când voi face operaţia, este necesară, m-ar ajuta foarte mult, dar momentan mă simt bine. Am făcut analizele şi mi-au ieşit bune. Voi juca la Dubai şi Doha şi cred că şi mai departe, dar deocamdată am în cap doar aceste turnee", a declarat numărul 3 WTA, citată de Mediafax.

Halep a jucat până acum cu două dintre componentele echipei Cehiei pe care le-a învins.
"O să am publicul alături, o să am foarte mulţi români care să ne susţină, sper că am puterea necesară să câştig meciurile şi să ajut echipa. Dar nu va fi uşor, sunt adversare puternice, sunt în top şi au multă experienţă în Fed Cup, pentru că au câştigat de multe ori trofeul. Vom vedea dacă voi fi în stare să câştig. În Fed Cup nu contează pe ce loc eşti", a spus cea mai importantă jucătoare româncă a momentului.

Vineri va avea loc tragerea la sorţi a programului meciurilor de la FED Cup, care se vor juca sâmbătă şi duminică, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.


Foto: Mediafax
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod