Mircea Badea, misterele unui anunț de retragere de la Antena 3. Urmează criza?

Mircea Badea a făcut tot ce i-a stat în putință ca să-l scape pe Dan Voiculescu de închisoare, dar n-a reușit

Sorin Alexandrescu, managerul Intact, și Camelia Voiculescu, fiica mogulului închis pentru corupție, sunt și ei cercetați într-un dosar de șantaj.
Apele sunt tulburi, iar pe acest fundal, îmbolnăvirea lui Mircea Badea poate fi o lovitură pentru canalul de știri și dezbateri.
Se poate specula pe acest fapt, cum că între Mihai Gâdea, director Antena 3, și starul Badea a intervenit o răceală. A fost sesizată în anumite emisiuni, plus, cei doi au purtat discuții în contradictoriu, ceea ce în urmă cu un an era ceva neobișnuit. Dar nu există vreo confirmare oficială că cei doi s-au certat.
”Nu se întâmplă nimic dramatic. Nu e nimic transmisibil, să nu fie lumea îngrijorată. Are legătură cu sistemul digestiv. Dar, la un moment dat, s-ar putea să trebuiască să mă ocup de treaba asta ceva mai aplicat. În sensul de analize şi de eventuale intervenţii. Aşa că o vreme s-ar putea să lipsesc. Dacă se va întâmpla brusc, să ştie lumea că sunt bolnav!", a declarat Mircea Badea în emisiunea de aseară.

20 Noiembrie 2015
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ioan Dănilă pe 20 Nov 2015, 12:51
    MIRCICĂ, DUPĂ CUM ARĂŢI TIND SĂ CRED CĂ, CHIAR EŞTI BOLNAV

    Aşa ,,zăpăcit cum eşti,, noi ne-am obişnuit cu tine şi, nu uităm emisiunile plăcute cu Teo, mama ta de suflet, ce ne descreţeau frunţile. Înainte de a pleca din msssmedia, dacă acesta-ţi este pofta sau gândul mi+aş dori să te mai văd într-o emisiune cu TEO. TOATE BUNE.

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod