Horoscop de weekend. Află ce ţi-au pregătit astrele pentru aceste zile. Previziuni!

Nativa din Vărsător poate fi fericită pe plan sentimental doar dacă luptă pentru ceea ce vrea să obţină.
Berbec

Weekend-ul acesta vei avea numai idei bune, asa ca nu iti fie teama sa le pui in practica. Esti pusa pe distractie si chiar aveai nevoie de asta!

Taur

Tot acest weekend vei incerca sa gasesti solutii pentru a-ti pastra secreta o relatie amoroasa. Cel mai probabil este vorba despre o aventura de care nu vrei sa auda nimeni.

Gemeni

In aceste doua zile vei fi preocupata de viata ta de familie si de cum decurg lucrurile intre tine si cei dragi. Este un moment prielnic de a le arata cat de mult tii la ei!

Rac

Weekend-ul acesta trebuie sa fii cu ochii in patru si sa nu te lasi pacalita de nimeni.
Daca trebuie sa faci o tranzactie, fa-ti dinainte calculele necesare.

Leu

Initiativa celor din jurul tau iti pot aduce succesul in acest weekend. Chiar daca ar trebui sa te relaxezi, acum este momentul prilnic pentru munca si afaceri!

Fecioară

Viata ta depinde de actiunile tale si depsre asta va fi vorba si in acest weekend. Nu iti va pica bani din cer, asa ca apuca-te serios de afaceri si fii responsabila!

Balanţă

O persoana la care tii iti va intoarce spatele in acest weekend, iar asta iti va da o stare generala destul de prosta.
Incearca sa rezolvi situatia, altfel nu te vei putea relaxa deloc!

Scorpion

Incearca sa ai mai multa incredere in tine si sa privesti cu optimism spre viitor. Cei dragi sunt alaturi de tine si iti vor dovedi inca o data acest lucru acum!

Săgetător

Incearca in acest weekend sa te concentrezi mai mult pe munca si sa iti pui la punct unele planuri pentru saptamana ce urmeaza. Nu iti fie teama ca pierzi weekend-ul inutil!

Capricorn

Unele sarcini pe care le-ai lasat neterminate vineri iti vor da o stare de nervozitate intreg weekend-ul.
Incearca sa te detasezi si sa te bucuri de familie pentru ca nu poti face nimic altceva!

Vărsător

Astrele te sfatuiesc sa incerci sa iti atingi telurile in acest weekend, mai ales daca iti doresti ceva pe plan sentimental. Nimic nu se poate pune in calea fericirii tale!

Peşti

Ai foarte multa incredere in tine, iar asta se va vedea in acest weekend. E posibil ca cu atitudinea ta sa cuceresti pe cineva la care nici nu sperai!

Află mai multe despre zodia ta pe http://astromax.eva.ro/.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
Sunt pasionată de astrologie și urmez cursurile școlii Fidelia, prima școală de astrologie din România. Îmi place să vă țin la curent cu ce spun astrele și să vă povestesc despre importanța astrologiei în relații.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod