Mircea Badea, misterele unui anunț de retragere de la Antena 3. Urmează criza?

Realizatorul emisiunii de succes ”În gura presei” spune că e bolnav și că există șanse să nu mai apară pe post pentru o perioadă. Situație care nu prea-i convine lui Gâdea.

Mircea Badea a anunțat că s-ar putea să lipsească o vreme din emisiunile Antenei 3. Motivul ar fi o afecțiune a stomacului. Pentru Antena 3 aceasta e chiar o veste proastă. Pentru o audiență garantată, vedeta TV era un element cheie.

"Din 1994 fac emisiuni în direct, zilnice. Deci sunt 21 de ani de când fac emisiuni în direct în fiecare zi şi 21 de ani nu am fost bolnav niciodată. Bolnav în sensul imobilizat să fiu, să zic: Băi, gata, sunt bolnav şi nu mă duc la serviciu. Niciodată”
, a declarat starul emisiunii ”În gura presei”.
La suprafață nu par a fi tensiuni în platoul Antenei 3, dar pe fundal se duce o luptă dură. Dan Voiculescu, patronul postului e la închisoare. Sediile televiziunilor vor fi scoase la licitație, iar PSD, aliatul de nădejde al trustului a pierdut guvernarea, cel puțin formal. Costurile celor două stații TV, Antena 1 și Antena 3 sunt foarte mari. De curând, pentru a putea viziona online emisiunile postului, utilizatorii site-ului Antena 3 sunt nevoiţi să se aboneze.

20 Noiembrie 2015
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ioan Dănilă pe 20 Nov 2015, 12:51
    MIRCICĂ, DUPĂ CUM ARĂŢI TIND SĂ CRED CĂ, CHIAR EŞTI BOLNAV

    Aşa ,,zăpăcit cum eşti,, noi ne-am obişnuit cu tine şi, nu uităm emisiunile plăcute cu Teo, mama ta de suflet, ce ne descreţeau frunţile. Înainte de a pleca din msssmedia, dacă acesta-ţi este pofta sau gândul mi+aş dori să te mai văd într-o emisiune cu TEO. TOATE BUNE.

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod