Miley Cyrus arată aproape tot: Noi imagini cu vedeta dezbrăcată!

Fosta Hannah Montana a pozat dezbrăcată, alături de porcul ei, Bubba Sue


În interviul acordat revistei Paper, vedeta a mai spus că, întrucât nu se simte mai mult fată sau băiat, nu resimte nevoia ca partenerul ei să simtă că aparţine unui anumit gen. Şi chiar dacă a fost logodită cu actorul australian Liam Hemsworth şi a avut iubiţi celebri, precum Patrick Schwarzenegger şi Nick Jonas, ea susţine că a avut relaţii si cu femei. "Lumea n-a băgat de seamă, dar nici eu n-am vrut să ies în evidenţă cu aşa ceva", a spus ea.

Cântăreaţa a decis să înfiinţeze fundaţia Happy Hippy în luna decembrie, după ce adolescenta transgender Leelah Alcorn, care a fost forţată de părinţii ei să efectueze o "terapie de conversie", s-a sinucis.

În ultimii ani, Miley Cyrus a renunţat la statutul de copil-vedetă şi a adoptat o imagine mult mai îndrăzneaţă, care a generat însă numeroase controverse, notează Mediafax.

Miley Cyrus a devenit cunoscută datorită serialului pentru adolescenţi "Hannah Montana", în care a interpretat rolul principal. De altfel, ea este unul dintre cel mai de succes artişti care s-au lansat în producţiile Disney, punctează agenţia citată.

Fiica interpretului de muzică country Billy Ray Cyrus şi-a lansat în 2013 cel de-al patrulea album, "Bangerz", care include hituri precum "We Can't Stop" şi "Wrecking Ball", care au fost promovate prin clipuri provocatoare.

În ultima vreme, vedeta s-a aflat în atenţia presei internaţionale mai degrabă pentru controversele provocate decât pentru cariera sa. Ea a stârnit noi controverse în 2013, după ce a fumat, în timpul show-ului MTV European Music Awards, transmis în direct la mai multe posturi de televiziune, ceva ce părea să fie o ţigară cu marijuana, după ce a fost premiată la categoria cel mai bun videoclip, pentru piesa "Wrecking Ball".

Totodată, dansul ei lasciv şi simularea masturbării alături de Robin Thicke, la gala MTV Video Music Awards, în vara anului 2013, a scandalizat opinia publică internaţională.

Miley Cyrus a lansat, de asemenea, o nouă "modă" în showbizul internaţional în 2013 - twerking-ul, dans lasciv în poziţie aplecată obţinut prin ondularea exagerată a bazinului.


Foto: Hepta, Paper

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
11 Iunie 2015
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Teo77 pe 12 Iun 2015, 21:05
    Vai de capul ei de dezaxata

    Vai de capul ei de dementa dezaxata....decade din ce in ce mai rau fatuca asta. Voce si calitati artistice indoielnice, compensate prin pictoriale nud, gesturi obscene, videoclipuri "sexuale" care vor sa socheze cu orice chip.....face pe "artista neinteleasa". O nebuna fara valoare.

    2
    1

  • aya pe 12 Iun 2015, 16:57
    mila

    mi-e mila de porc; ce a trebuit sa indure saracul animal.... aceasta fatuca clar nu este in toate facultatile mintale. daca ar fi fost ar fi iesit in evidenta prin muzica si nu prin destrabalare.

    1
    1

  • NEMESIS pe 12 Iun 2015, 13:39
    DE CE NE ORIPILAȚI ?

    O lesbiană nasoală îmbrățișând un porc și mai nasol... De ce ne oripilați cu Hannah Montana pe cale de a deveni zoofilă ?

    1
    2

  • Cornel pe 12 Iun 2015, 08:33
    Miley Cyrus

    Bai frate, da urata mai esti! Moartea pasiunii!

    2
    2

  • no one pe 12 Iun 2015, 07:51
    mi-e mila de ea......

    Draga de ea, eu cred ca o sedeaza ca sa pozeze in halul asta. Arata tot,nu aproape to.....detalii anatomice feminine nu cred ca ne sunt necesare.......e groaznic in ce s-a transformat. tematica pozelor e foarte clara: " totul e doar sex,si balaceala in noroi,ca porcii .sa-l lasam pe "ochi" sa isi bata joc de noi iar noi sa nu vedem nimic,sa ne lasam condusi de rau " Culmea e ca tot noi avem puterea sa spunem NU acestor lucruri, dar ne vindem creierul pt bani ......TRIST !!!!

    1
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod